Thursday, April 19, 2012

Majlis Berendoi Zariff Iskandar...






Salam...




Majlis Berendoi dan Aqiqah Muhammad Zariff Iskandar yang gilang gemilang...

Jangan ada yang tersalah pulak ye...ni bukan majlis berendoi firas tapi baby jiran sebelah umah my mom...Zariff yang usia nya 4 bulan++...sangat comel majlis tu..!







Majlis bertema kan biru...sweet sangat!
 tu dia Intan mama kepada baby zariff dan anak perempuan sulung dorang ok...alorr zariff tak nampak lak kat dalam buai sana...yang pasti nya die dediam je kat dalam tu..macam tau2 je majlis die yang sedang berlangsung tu kan...hikk comel!



Aku memang tersangat suka la nengok kan tema 'pelamin' baby zariff ni...tema kete kuda kot tak salah...kan intan...? kalo salah maaf lah..hehee...



 menarik2..!



mula la terpikir nak buat kan kat firas gak...asyik tertangguh2 tak tau la dapat buat majlis camni ke tak...dah bagi hint pada mr huby....kejap on off...cehh!


Macam biasa harus lah menumpang glamer di situ...blogger tegar kan...wuwuu :-)

Hahh...dah muncul si zariff...puas berendoi ye zariff...hihi..ganding kan budak berdua tu...sama besar kan...




 
 labuh nya pipi zariff...mantapp!



 Sama tema kan...masa kat umah tangan ni terus capai je baju ni...bila dah sampai kat majlis baru perasan...tersama tema pulak...


 
Sesi kenal mengenal kot budak berdua ni...hahaa..


 Firas tu ntah kenapa asyik nak mengagau zariff je sepanjang dok begamba tu...baru nak kenal2 tu...



muka firas dah tak manis...potong stim betol budak firas ni...orang elok2 nak posing..die asyik nak buat hal je...


 kena ada sesuatu benda kat tangan..baru nak duduk diam..
tak pe la nak kamu tak layan begamba...tapi mama tetap layan!



 baby zariff yang makin bambam sekarang...die lahir 3.8kg...besar kan...so berat pun ehemm2...paham2 lah...



 ahakkss....firas menumpang buai kat dalam tu..



 macam suka je kan...



 leka je die main segala bantal empuk belaka tuhh...



 Konfem...die ok kat dalam ni...



 menyebok jugak...huhuu...



sesi posing yang tak berkesudahan...buat macam majlis seniri..
 apa kesah kan...aku pantang tengok benda2 yang indah2 ni...tebal muka sikit pun takpe wakakaa..!


 ;-)



 ada 2-3 orang baby kat situ...memang ramai baby tahun ni...pegi mana2 majlis pun asal nampak baby je....bertambah lah rakyat malaysia kan tahun ni dan tahun2 akan datang...negara pesat membangun...rakyat pun pesat meramai kan anak...wakakaa...



till then...


esok kitorang sefamily akan berada di atas sana nunn..sejokk!...insyaallah...






24 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

mmg cantik la!

LYAfrina said...

comelnyer deko2 dia..skarang mjlis berendoi pon bertema bagaikan.. alahai..mntapnyer peha firasss

lieyalatif said...

cantiknye pelamin die fieza...eh pelamin plak hahaahha buai berendoi die...teruja lieya tgk....mmg cantik n lain dari yg lain....mase dayyan ari tu suntuk betul tak dpt sewa cradle cantik2....takpe laa tgu anak no 4 kang la heeheheheeh....

kemain firas amik berkat dok dlm buai tu jugak yeak...die pun teruja tu tgk blueeeeee is everywhere heheheh

GreenJade said...

hehe comel jek firas golek2 dlm buai tu..geram jek..

cantik lah deco dia.

r|nA @ ja|j|na said...

bambamnye, firas..even amir yg lahir 3.8kg pun tak bambam macam firas..tengoklah peha firas tu, macam nak geget²kan aje, hehehe..

Imah Dinor said...

teringin nak buat gak..majlis brendoi ni....pnh buat kat anak dara sorang tu jer......

~Siti Hajar~ said...

cantiknyer pelamin baby dorg..

Esok nk terjah CH ke Fieza? hujan2 ni btambah2 sejuk tau..pakai baju tebal2 k..

Pepel BoNda AmaNi said...

cantik....yang penting firas nya peha tetap untie bonda geram jugak tengok....semua baby dalam n3 nie...comey2 n cubby2 belaka...cute sangat...
ppssstttt : kak...cantik la baju berkenan sudah...

Iela Fazielah said...

kak..mmg kiut la pelamin n buaian die....

Aju Mohit said...

alahai comelnya zarif dan firas ni, suke tgk endoi tu kak, sweet giler

AnneRaini said...

amboi peha firas kemain gebuss....sedap digigit2 ni..hehe

nak ke puncak mana tu kak?

maszmadi said...

cantiknyerrrrr

Ena said...

meriahnya..


firas memg nampak ketoi2.. geram!

mamalieyna said...

waah grand nye majlis...cantik sangat~

ikut tema bagus..hehe~

syoknye tgk ramai bb berkumpul..sungguh comel2 mereka..geram....~

ratusiput said...

emm geram tgk badan firas.mantap.mampat...cam nk picit2..

Myra Jay said...

Meriah betul majlis berendoi sekarang ni kan kak..
Warna lembut je biru..
Suka ;)

syariza09 said...

suka ngan deco biru, cantikkksss

genting @ cameron??

Cik FaRiZaM said...

wahhh comey dan cantik pelamin nye.....kecik2 dah naik pelamin kan..hehe

Cik FaRiZaM said...

salam singgah n folow

afasz.blogspot.com

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantiknye deco..
Nice kaler.. ^^

Alin Marlini said...

firas lagi berketul2 la..gerammmm

mek da ©™ said...

dah beso anak bujang dia..hehe..miss u

ieda said...

cantik tempat berendoi zarif ..
sama besar je zarif dan firas .. geram tgk , bam bam ;)

eB ezrin said...

canteknyer buai :)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy