Tuesday, April 24, 2012

Part 2 : Percutian @ Cameron Highlands | stroberi coklat...








Salam...



Masih dalam mood percutian...so nk story2 pasal percutian lah...sambungan dari entry  part 1 percutian cameron highlands


Singgahan pertama di Green View Garden...kat sini boleh isi perot penoh2 dengan pelbagai menu berasas kan stroberi...memang ku peminat stroberi...ya ampunn....sangat lah menggoda nafsu makan ku...! 

Tapi berpada pada je lah....nengok je macam rakus nau..tapi oder nya hanya lah seciput ehehehh...rasa2 sudah...sebab harga yang tak menahan...

 


wowee...banana cake kesukaan...yg satu lagi tu apa nama ntah...




zoom kasik lebih menggoda...




nyummyyy....maveless!
sayang nak makan...hiasan cantik amat...!



eskrem stroberi yang masam2 maniss!



emm....khusyuk amat si kakak...



 steamboat stroberi coklat...!



untuk 2 orang...harga...lupa sudah..hehe



happening tau budak2 nie...




melayan steamboat stroberi coklat...tomato ceri pun sedap gak celup ngan coklat...




masam2 manis rasanya...




berebut rebut gini mmg best!
firas pandang je dari jauh...sian kann...?





abah...macam nak suap kan firas betul2 je...owhh no..no..no!
sungguh2 nganga firas...sian die...babap abah ni kangg...



giliran tuan tanah pulak mamam ye...asyik 'menembak' je..huu




meriah kan...family kecil...ada lagi 2 family tak join...biasa la masing2 dengan urusan masing2...




tangan si tuan tanah...berlumba2 masuk kan dalam mulut...hahaa...



nak join...sila kann...



alorr kesian firas tu...mampu nengok je..huhuu...



ok...nak pass firas ke abah plk...sian die terduduk diam sebab si mama ni nyebok menyuap...wakaka...




sambung menyuap...kuat makan kan...?


apa kan daya...memang faberet tuan tanah hanya lah makan...
stroberi dah licin..yang tinggal hanya lah tomata ceri belaka...itu pun aku habis kan...waka wakaa...



anak dara dan anak teruna ku....berdua berposing di situ....


firas geget jari je ye...




uhukk..tutup pulak...



posing je lahh...dah tak dapat masuk...




tegar dengan towel dan lampin anak...tak sedar..bila tengok2 pic balik...alamak..kebanyakan semua gamba dok pegang towel...redha je lah...



to be continue...




24 comments:

Mama Gee said...

dapnyaa fieza...terujaa g...adess.....

ieda said...

yummy nya kek2 tu

mamyharraz said...

tak menahan tgk steambot coklat tu.warna baju fieza pun mengancam.naik seri dlm gambar.

firas tu buat org geram je kan..*baling cium* utk firas yg comel ;)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

dapnyee harus ajak hubby pegi lagi wuuu

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

dapnyee harus ajak hubby pegi lagi wuuu

~Siti Hajar~ said...

tergoda tgk palova tuh, tp syg nk mkn sbb cantik kan..hehe

Kita geng la fieza, sama2 peminat tegar stoberi...hehe

|| NaFiRaa || said...

waaahhh.. tak tahan tengok kek yang diselit ngan stoberi kt tengah2 kek tuh.. sedapnye~

LYAfrina said...

aduyaii..terliurnyer tgk stawberi tu..meriah

Adylia Qarissa said...

alamak!! strawberi tu wat mulut nie meleleh laa..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedap steamboat stroberi coklat..nyum2.. :)

maszmadi said...

bestnyer kak fieza kek tu...nyum nyum

lieyalatif said...

fuh mmg terliu r laa lieya tgk gambo2 ni fieza....ni rase melonjak2 perasaan nak gi cameron ni huhuhu..

firas jugak yg amik bau je yeak heheeheh...takpe2, tgu le sayer besar, sayer ngap sumernyer!

ieda said...

wah2 bestnyaaaaaaa
melayan makan stoberi nie
aah lah sayang je nak makan yg ada stoberi tuu .. cantik ! .. ;)

aloor ciann firas .. ekek kalau akk selet sikit choc tuu ke mulut dia .. biar dia rasa .. ciannnn bolatt dah mate menengok haaaaaaaa ;))

fieda said...

semuanya membangkitkan nafsu makan...huhuhu...cantik gambar..terserlah warnanya..

syariza09 said...

hahaha....sian firas, mulut tu mcm dh standby jer nk disuap.

happening jer situasi celup2 stroberi tu

Ena said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....



nak jugak nak jugak...


sedapnya... stoberi..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

sume sedap
*glurp, telan airliur lg!*
argghh.. nk pi jugak...
teruja seh tgk stoberi..

tomato ceri pun leh celup coklat,
waaa manyak kretip la org CH ni..

Aju Mohit said...

sedapnya smpi bleh rasa stoberi coklat kat mulut saya ni kak hahaha, tuala tu utk lap airliur si firas duk menengok sume org makan je tu hehehehe cian dia

Bui Junaidi said...

KEK TU BETUL2 BUATKAN BUI TERLIUR..HUHU..NAK JUGAK RASANYA PERGI CAMERON HIGHLANDS SEKARANG JUGAK..HAHAHA

mamalieyna said...

aduyai..tergugat nafsu makan nengoknye..hehe~!


waah firas dh jln jauh dia..best tu..g bercuti2 lagi..^_^

hehe~ ada anak kecik gitulah kan, mana nak perasan, towel pun towel la..janji comel!

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

haiyooo... telan air liur pepagi buta nih!

tunggu cinta saya abis pantang
mau kesana jugak!

hihihi

Myra Jay said...

Tergoda nya tengok kek stoberi tu.. Berapa ya 1 slice?

Nens Collection said...

STEAMBOT STROBERI YG MENGGODA..SEDAPPNYERRR

Masya said...

wahh siap makan steamboot strawberry...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy