Wednesday, April 4, 2012

tuan tanah suda muncul....






Salam...


Tetiba tuan tanah muncul pulak dohh...lemau berblog mengalah kan orang pregnant hahaahh....

Up sket entry warm up....esok akan kelua entry bulan April ini...cewahhh...lagak gaya penulis blog femes...padahal blog tahap cicak...ekekekk...

Haishh mengada malas nak ber blog sejak2 lepas bersalin nie..aduyaii...ada tips tak cemana nak pulih kan semangat berblog...nak rajin kan diri blogwalking serata alam...huhu...

Harus ke tukar header baru blog ni yang memang sepatut nya dah di tukar tuhh...baru semangat ye dak...?



Tepek pic budak tecit ni lahh...


dah nak masuk 6 bulan lagi 2 minggu tapi masih tak berubah perangai 'baik' dia nan satu tu...memang begini kot baby2 BF...kuat bebal...meragam...asyik nak berkepit je 24hours...!
 sekali kelua suara kalah kan tarzan...huahh huahh..menjerit meraung sekuat kuat hati...sampai kan si abah suh lempang sekali...hehee si abah gurau je tuu...geram sayang nak..!



kalo wat muka tak bersalah cmni..memang kesian + geram sgt2...





update perkembangan firas ~ sekarang suda bole meniarap dengan jaya nya...alhamdulillahh...mama dah behenti risau..!






15 comments:

Zue AnnaLeeya said...

makyong ni lagilah lemaunya nak hapdet blog... huhuhu...

gambo firas yg bwh tuh comei...
wat muker kesian yer??? hehehe....

Myra Jay said...

Besar dah Firas ha..
Memang umo baya2 gitu manja lebih kan :D

::NureeN:: said...

bila kita bleh jumpa ya.. dok tgk firas dlm blog jerr

~Siti Hajar~ said...

Firas manja sbb dia tau dia yg bongsu & sume org syg dia, tu yg dia 'baik' sgt...hehe

Aduh abah suh lempang, kang jd kes dera plk..jangan!

ajumohit said...

alolo comelnya firas, tahniah suda boleh meniarap ye

kakcik said...

Comelnya Firas. :)

Baru kakcik tahu ada blog tahap cicak! ;-)

mamalieyna said...

tak jugak fieza..anak eina hakeem, yg tak fully BF pun dh mula tunjuk peel..menangis meraung tak psal2 ..huu~ masa arif dl, tak mcm ni..

hrp2 besar sket ok la anak2 kita ye..Amin..

*azni* said...

dah lain sket muka firas..nampak mcm matang sket kak..ziyyad pun suka nangis jgk..pantang sy bangun mula lak nanges mcm kena pukul..nk kena hadap dia jelah.. :)

eB ezrin said...

dh mkn mirip ngan abg dier :)
lempang?
hik3. shah pn kalo dier runsing dier ckp g2... ckp jerk la ;p

LYAfrina said...

a ah la fieza..skarang jrg2 sgt update kan.. mybe keletisan mjaga firas kan..xpe la..nnti dtgla mood tu.. fieza pon dh lama k x b'photoshoot?? kalo x..selalu j leh cuci mata kt sini..

fiza..klo nk mood baru..blh je tuko layout & header baru...mana tau kot2 aura tu dtg

mamyharraz said...

lama menyepi..nasib dah kembali :D
firas dia tau ramai yg perhatian kt dia sbb tu gitu kot.

Qhaifa Nur said...

makin comel....
insya allah firas boleh lakukan..lega hati mama..

wan nurul hezrina said...

suka nak tgk gambar firas=)teringin benar nak baby boy pasnie=)

Ena said...

hehe..

tak pe kak.. janji apdet..

ena pun sama.. skrg keje banyak sangat.. so, arini br leh apdet.. huk huk..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

dak ensem dh enterframe..
shoooomeeel la...
mata firas sgt menggoda!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy