Wednesday, May 16, 2012

bila ter skip jadual pumping...





Salam Rabu...




Haishh sukanya hati mak ni nak tepek gamba EBM...update sana sini pasal breasfeeding...iya lah...bukan tanda riak tapi tanda bersyukur sebab di murah kan rezki oleh Allah swt....ingat senang ke kan...baek ngaku semua ehh...ekekeekee...

Aku nyaa production takda la meriah sangat cuma di sebab kan 'kerajinan' aku mengumpul stok seawal dalam pantang..itu menyebab kan stok membukit tuh...hasil pam sehari2 biasa2 jekk...tak gitu..?

Orang kata badan kecik je production mak aihh...alaa mana ada ler biasa2 aje lerr...owhh faktor cik B kot..owhh itu bukan la penyebab nya hokeyy...ouchhh ada gak yang perasan saiz 'b' aku ke..kakakaa...




hasil pam tak ingat bila nya tarikh...ingatan semenjak2 ni slow sket...faktor umur kot...hehee
time ni aku dah ter skip jadual pam...gila penuh cecah cover botol...ada balance lagi 2 oz tu...riang kejap hati mak ni sebab cepat je penuh...maklum dah terlalu lama dok peram...sekali pam mak aii kelua mencurah2...sekali dah kelua habis arghhh lega rasa...hihii..





19 comments:

Nens Collection said...

mula2 baca tajuk ingt akak lupa nk senam pamping tu..dlm hati berkata sbb tu kak fiza kurus..owhhh rupanya pump..hehe..;)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Fieza..Byknya susu!.Alhamdulilah,rezeki anak kecik fieza tu.

Sealmat hari ibu...Fieza!

♥cikmOt♥ said...

samalah kita kak...asik terskip jugak kadang...huhuh

-Sara- said...

saya pon penah camtu..bila dah ter skip cepat laju jee penuh botol..hehe

ieda said...

rezeki anak.

hrp2 utk yg ke 2 ni blh la kumpul EBM. semoga Allah permudahkan

lieyalatif said...

rindunye fieza tgk hasil tenusu fieza nie.....rindu plak mase 'zaman' mengepam lieya dulu .....haiihsshhh kalo la dayyan tak demand tak mo minum susu ebm maybe sampai skrang lieya mcm fieza jugak dok curi2 mase mengepam kat opis....sedey sob sob sobh...

moga semakin hari semakin bertambah rezeki firas yeak....amin....

MamaYatie said...

wow...dahsyat tul..sekali pam banyak tu dpt..cayalah..meriah tul rezeki firaz

Cik FaRiZaM said...

wahhh susu ibu >_<


salam singgah n folow sini

dr
afasz.com

Nieyl said...

hye kak fieza..lame x komen kat cnie..wah!nnt klu kte dah de baby nnt...kte nak ikut cara akk la...hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alhamdulillah..Rezeki Firas...^^

|| NaFiRaa || said...

waahhh.. meriahnye!!
rezeki anak kan~

munna said...

wah banyaknya....rezeki buat Firas lah tu

Qhaifa Nur said...

dah rezeki firas...
banyak lagi air susu ....alhamdulillah...

Ena said...

Alhamdulillah..

rezeki firas..

ieda said...

haa bila dah selesai pam tuuu rasa lega sgt2 kan dik
macam hilang beban kat tuut tuu ekeke ;)

Aju Mohit said...

Kekekeke itu statement saya tu kak, hahaha, yang penting usaha Dan Doa kan kak, insya Allah usaha menyusukan Anak dipermudahkan

::NureeN:: said...

wah.. masyukkk...
nureen pom dok nak pam dlm patang ni tp memandangkan freezer umah mak ni x dpt nk simpan so x jd la pam... blk png nanti lah mula wat stock :)

Izan Ishak said...

murah rezki firas ye kak... membesar ngan sihat berkat susu mama!

Masya said...

alhamdulillah masih ade rezeki tak putus...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy