Wednesday, May 23, 2012

FAREEDA | kini situasi yang menjadi kebiasaan...







Salam....




Ahakkss...suka mak ni main tayang2...sesuatu yang sudah lama ku idam kan...walaupun bagi orang lain sudah bagai nak rak memakai nyerr...takpe ku tak mampu nak borong sekotak...sehelai pun riuh sekampung wakakaa...

Helehh...FAREEDA je pun kan...hehehe...riak sekejap..kakaa memang nak makan penampo la tu..

Takde la begitu...ni aku punya wishlist yang harus di tunai kan...gaji seciput...tak la mampu sampai ber koleksi bagai..cukup selai dua jadi lah asal pelepas jeles nengok orang memakai nya...ekekekk...






oke2...ini bukan propa...betul2 aku beli online ni...itu orang ingat aku tipu ka...ada plk suka2 nak tayang kotak yang takde isi..caitt...
lagi suka beli online sebab takde la juling bijik mata en suami nengok aku membayor nya kangg...hihiiiii




meh la nak tayang sikit...
tak patut la tunjuk kotak je kan...tak baik...hehe



ini la FAREEDA tu...lawa tak..??
sori pic kurang memuas kan sebab pakai henpon je...nama je blackberry...kualiti pic biasa jekk...huu..

berbalik pada tajuk situasi yang kini menjadi kebiasaan...breastfeed di mana saja yang sempat...sebab over konfiden la sampai gini punya melepak...hahaa...ada ku kesah...   :-P






27 comments:

AnneRaini said...

huhu belum mampu nak beli..takut tgk harga die..haha

Nens Collection said...

olololo..comel nyer firas ni..geram tgk paha die yg kontot-kontot tu..nk geget rasa,

terbaik la kak..bf dimana2..;)

kak fiza meh teka2 kt nens ek..just komen bwh aje..;)

pena rozie said...

x mampu nak beli lg

Myra Jay said...

Bambamnya Firas :)

Tudung Fareeda memang cantik, suka gak tengok Mrs Fiza kita dok pakai :)

aLyNnZ said...

sama ler kite fiza..org dah berkoyan2 berkoleksi bagai..alynn br jew menyam fareeda semalam kat bangi..sesuai ker idak hentam jew ler..muke lebau hahaa..

fareeda fiza..nice..

::Mamalyna:: said...

ejan pun ada 2 jer.... setakat ni cukupler..hehhe

bada said...

comel dak kecik tu :)

ieda said...

ahahahahah .. x menahan akk gelak
dekkk wehhhh siap tayang dgn aksi di firas tuu ! .. adehhhhhhh x daya nak gelak .

efficient betul ! .. ahahhaha bukan main sedap nyusu tuu .. adehh ekekek ;)
cantik2 .. tudung tuu dah last2 baru nak komen tudung , ekekke soft colour dia ;)

lieyalatif said...

Cantek2.... Welcome to the club hihihi

Alah fieza lieya pun kumpul sikit2 n slow2.... Dulu mase lieya baru kumpul dpt dlm harga rm150....sekarang dah cecah sampai rm200.... Frust tol!!! So tgu crazy price je la gamaknye huhuhu

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kita tak pernah beli fareeda kak, rasa cam sayang duit nak beli tudung mahal...beli tudung kat pasar malam je, tapi tengok orang lain pakai mmg cantik tudung Fareeda ni...
cantik tudung akak tu

Qhaifa Nur said...

suka juga dengan fareeda ni...memang cantik...

samalah dengan akak dulu2, breastfeed dimana-mana janji anak kenyang.....

@e_da said...

wah cunnya kak tudung tu

::NureeN:: said...

:).. sesuai ngan fieza..

BF mana2 pon boleh janji x nmpk kan, cuma nureen ja x leh, asben akan marah tau huhuu... bebaru ni tgk TV dinas buka butik utk baju2 wanita BF tau..

~aSHa~ said...

di mana saje...fareeda menambah keyakinan diri nampaknye..ehehheee

mamyharraz said...

lawa tudung yg dipilih.
sy pun ada jugak kumpul tudung fareeda ni beli sikit2 ;)

Masya said...

cantik tudung.. hahaha semangat betul sampai kat shopping kompleks pun jadi...

~Siti Hajar~ said...

Cantik tudung fieza tu, soft je kalernya..

Sy syg duit tu yg xpnh beli tudung mahal...hehe

-Sara- said...

respect ah kat akak ni, bf dimana-mana jua..hehe..

kalau saya sebok nk cri toilet tmpat tukar lmpin bby tu..hihii

ieda said...

xpnh bli lg tudung fareeda ni.xtau la bila akan terbelinya

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. zura beli tudung bawal jek..kekeke..

geramnye tengok peha firas tuh..:)

syariza09 said...

tudung tu mmg cantik. buat masa skrg ni mampu tgk jer dulu, pasni pelan2 nk kumpul wet

Ena said...

wahhhhhhhhhhh.. akhirnya..

ena masih lg sayang duit.. beli je la yg seploh hinggit selai.. huk huk..

LYAfrina said...

mmg lawoooo...
tringin gk nk memakainya..tp tkut glemer sgt..

Aju Mohit said...

Hihihi firas tak sabor gamaknya tu, cantik fareeda Akak ni kak! Tingin jugak nk try 1 huhu

munna said...

cantik....amboi! teringat zaman bf kan yasmin .......

Izan Ishak said...

cantiknya fareeda akak tu! kemain firas tu.. haus sangatlah tu ye.

MiZZ Sara said...

comer sis pakai fareeda..sis nnt jln2 kat blog sye eh..ade tudung fareeda yg latest n murh2..jemputla msuk ye..
http://iluvhijabista.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy