Monday, May 7, 2012

monday blues | piccas yang tak jadi tapi cantik di mata dan hati ini......






Salam isnin...



Biasa nya bila muncul je isnin pasti kelemauan amat terasa...akan sangat2 terasa pabila berlaku nya weekend yang tak happening...dalam erti kata lain...weekend at home...no jenjalan and no shoping moping..boring haihh jadi nya hidup ini...kakakaa...

Ehemm...ehemm...sebenar nya aku nak bagitau korang2 ni...mulai isnin ini sehingga lah isnin yang akan datang...tuan tanah mau buat segmen ..ecehh...bajet macam penulis blog kelas atasan...wakakaa...layan je...

So...monday blues akan bertukar menjadi sesuatu yang
 sweet bagi aku...harap2 sweet pada korang jugak lah huhu...sebab aku akan entry kan sweet moments kitorang atau apa2 je lah yang mengimbas kenangan lama di dalam blog ni dan penah di tayang kan di sini...sehingga lah di beritahu tuan tanah atau tuan tanah sendiri dah bosan hokey...hahaa...

Maka haini terpaksa lah tangguh dulu entry pasal percutian CH yang belum habis2...haishh...akan bersambung esok nya ye...
Apa2 je lah cik fieza oitt...!








si anak terhendap2 di belakang...dah pandai nak mengusik...



irfan merajuk...sebab mama marah kan dia...



kalo perasan muka aku tengah tahan marah tu... yang best nya posing tetap posing... 
~marah kan budak sweet kat sebelah tuu..ehee....~






Sekian ~





 Kalo taktau dan malas nak komen apa2...taip je....
 'so sweet...i loike!'




15 comments:

Imah Dinor said...

apa lak mnjadi....mnjadi sesangat la.....cantik pic ni...

♥SyilaSyira♥ said...

walau mcm mana keadaan akak ttp vogue..maintain cantik walaupun muka nak marah..heheheh

ieda said...

happy working ;)
byk tul episod percutian di CH ye

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

suke pes picca..
hahahah...
ada sentimental value ghitu.. =)

mamyharraz said...

setiap gambar kita ada cerita disebalik tu kan..sbb tu sy syg nak delete bila dah snap walaupun kadang kita tak ready lg ;)

apapun mmg sweet pic kt atas and i likeeeeee ;)

Myra Jay said...

Firas masa momen ni tak ada ke?

Apapun suka gambaq ni semua, memang cantik ;)

ieda said...

ahahah pic2 x menjadi fieza menjadi di mata akk .. felix niee ekekek ..
aloor buat hal kenapa tuu siabang tuu ??? ;))

Aju Mohit said...

akak tepek gambar apa pun mmg kami suke nk tgk kak, hasilnya sangat ememuaskan ;)

♥cikmOt♥ said...

kak, kat mengkuand dem kan

wahida said...

jeles sebab tgk badan ko tak mcm ada anak tiga pun...huhu....

Ena said...

ok je kak seme oic tu..
cantik je...

MamaYatie said...

mak jeles la tengok mommie lepas bersalin slim melim& menten cun...huwaaa

maszmadi said...

letak la pic pape pon kak fieza, kami suke jerk tengok.. cantik2 sume..

-Sara- said...

cntik jee gmbr2 tu :)

LYAfrina said...

comelnyer pic ni..suka pic 1st tu..sbb di sebalik pokok ada 2 kanak2 mgintai

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy