Wednesday, May 2, 2012

Part 6 : Percutian @ Cameron Highlands | lagi di MARDI







Salam...



Pic di MARDI belum habis tepek...so nak tepek sampai lebam!
Entry di buat di pagi hari sebaik sampai opis...ku tak sempat pulak nak draft siap2...kelam kabut la sikit pagi ni di sebab kan mau jugak kelua kan entry haini...

Masih di MARDI....edisi tuan tanah posing2...tok tolong jaga kan si bambam maka si mama leka seketika...

Layannn...






besar nya lobak putih...my faberet sejak2 ni untuk menambah kan production susu...tapi kalo gini nya besor memang tak lalu lah nak telan...



 di bawah pohon apa ntah...lupa nak check...posing je..hukk



 si pohon tomato...




 pokok anggur...



 sayang nya buah tak banyak...nak feeling2 oversea..hehee...



 cantik...geram tgk..



 sangat layan tempat macam ni...


  lagi...



 
 anak dara ku...manis tak..kakakaa..



 yang ni...? hahaa...



 heaven....


 chakk!.....
jangan taktau yang capture guna DSLR untuk suma gamba ku ni adalah si anak dara tu lah...sudah pandai kan dia...mana tumpah nya kuah kan...ngeee.. 



 bawah pohon anggur....



pic dah cantik tetiba kat tangan tu..cawan dadih hahaa.... 




posing tak hengat macam takde anak kecik je...untung nya jenjalan bawak mak ayah merangkap babysitter...  ;-)




 sila abai kan wajah itu yang 'agak licin'...kakaka...




 dah nak kelua...cukup time..sebab dah pukul 5..memang MARDI ni close pukul 5 ehh setiap hari..sempat jenjalan sejam je kat dalam tu...takpe lah esok2 datang lagi...bajet macam lah kulim dengan cameron dekat2 je ehehh...



 asben jugak tak dapat masuk dalam gamba...redha..



 tepek jugak pic ni...



 dan ni jugak...


 hero kesayangan daku...


  asal di pegang gitu..melompat lompat macam spring...



sporting bila bab jenjalan si firas ni..itu yang baik nya dia...ekeke..

ni lepakan depan kedai kat dalam MARDI...hilang kan lenguh kaki tangan kejap...



akan bersambung lagi...hehee...
  



21 comments:

Pen Biru said...

gambr yg buah tergantung2 tu buah labu air.

lieyalatif said...

ye la fieza tu buat labu air tu.....sedap tu tapi lieya tak tahan mkn sbb angin...hihihi

wah firas kemain baik dpt jalan yeak...syokkan fieza anak tak meragam bile outing...lagi panjang laa langkah omak n apaknyer hihihi....

suke tgk fieza posing kat bunge tu....cantik n sweet...

Nens Collection said...

FIRAS MMG BAIK LER..MMG SENANG JE NMPK AKAK JENJALAN XDE GANGGUAN..SYABBAS FIRAS..NNT MAMA MEST PLAN KE TEMPAT LAIN LAK..HEHE

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

shanteknyer kat situ....
waaah, teruja seh nk pi gak..
aiiii..lambatnyer bln 6, nk ikut trip si Alya, insyaAllah.. =)

ieda said...

labu air kan .. ekekke
tu yg akk pelik sikit tuu
mak aihh besor betul
kalau angin x leh makan , akk pun kurang ..
cantik2 pic .. nak2 model mak budak yg cantik ekekekek

ps : aah , seronok kalau bawa mak ayah , sekurang2nya kita x lah letih sgt , sebetulnya mereka pun suke dukung anak2 kita kan dik ;)

~Siti Hajar~ said...

Geram tgk pic bunga-bungaan tu...rindu CH....tp hubby dh ckp 3 4 thn lg br blh jejak CH semula...huhu

Qhaifa Nur said...

kat mardilah kunjungan paling lama saya singgah....semua ada kat sini sangat best...

sumysya said...

wah...ibu beranak 3 ni still slim lagi...vouge gitu...ape petua nak slim??

Ena said...

still gojes mamanya..



geram tgk buah tomato tu..

|| NaFiRaa || said...

cantek2nye pic.. geram tengok.. pandai si kakak snap pic mamanye.. dh boleh diharap dah.. untung2~

Alin Marlini said...

Fieza...satu hari nanti anak dara kita akan lebih tinggi dr kita..apa buleh buat..mak ketot..hehehe

Myra Jay said...

Akak 1family mmg suka bergambar..
Anis pun dah pandai guna DSLR :)

Myra je baru nak belajaq ;)

♥SyilaSyira♥ said...

mmg besarnya lobak putih tu...hehhe..gambar akak semuanya cantik2 lah

mamyharraz said...

dah ada anak dara besar fieza..mak dgn ank sama cun.
pic semua ceria.model dah tentu2 cun ;)

maszmadi said...

oho dulu ms preggy kan firas kak fieza suka jalan kan, so sampai keluaq pon dia suka jalan la kan.. hehe
bestnyer dapat jalan2...

~aSHa~ said...

firas suka benor....leh bawak jalan jauh lagi tu...ke terengganu plak

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Fieza...cantiknya bunga2 kat MARDI tu.Aritu k,.atie xsampai sana pon...xtau jalan :(
Lain kalink g CH..sbb aritu xpuas nk brjalan.:D

mamalieyna said...

menarik.... model pun sporting..best2x..^_^

fieda said...

seronok kan berjalan dgn family..

MrS. F!zA said...

rindunya cameron highlandddddd!!! bila cuaca panas kt sni dan2 rsa kan baik duk cameron..haha

syariza09 said...

kat mardi pon best kan, sy lom spai sana lg. last g mardi pon 5 thn yg lepas huhuhu

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy