Thursday, May 17, 2012

bukan Tutti Frutti...tapi Yogo Goyo!







Salam...



Haitu masa kami jalan2 Giant...terpandang satu restoran ni...plan asal lain citer nya tapi restoran ni telah menarik kaki ku untuk masuk ke dalam...hahaa...gini lah kelaku penggemar eskrem...dulu nya kata pantang eskrem..sekarang suda habis pantang larang...pantang tengok je lah ekekekee...

Sudah lama jugak mengajak en huby kesayangan ku tu ke Tutti Frutti kat Juru sana...tapi kesian la sangat tak di penuhi pun permintaan yang ini adehh...lalu terpandang satu restoran yang lebih kurang Tutti Frutti gak la...Yogo Goyo yang ni...ohhoo...murah sikit kot berbanding sana...!



cantik pulak wall dia...terkinja nak bergedik berposing di situ...tapi tahankan je huhuu...



Irfan nya eskrem...si mama nya tak sempat snap dah masuk mulut...hehe..1 cup ni RM16++....hnya eskrem (full cup) + yogurt semata....kira berat la sebab huby pam eskrem penuh cup tu kan...

aku punya eskrem (half cup) + banana yogurt + fruits harga RM 14++...punya la jimat nya mak ni tau...hehee...




bf firas sebelum bedal eskrem...mujur dia tido...dapat mamam eskrem dengan aman nya...



kami baik nyerr posing sementara firas baik nyerr...melekapp..


firas udah ketiduran tuu...



nyummyy...sodapp hingga menjilat bibir..ngeee....



view kat dalam...nice!
 tu je pic yang ada...dslr sudah habis bateri...lupa caj huwaa..!







27 comments:

iedchan said...

comelnye tmpat ni..hehe..ske makan tempat2 comel.:P

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kak, terpukau kejap dengan deco kedai tu, siyes shantek...

Nens Collection said...

alahai gebab2nye peha die..mcm ammar haziq..gerammm..kalo nurse tgk ni mesti geram nk cucuk ni..hehe..bestnye tgk anak dh besar..mama die menten comel!

::NureeN:: said...

last pic tue mcm pelamin plak nengoknya.. hehhee
firas bambam betol.. sedap dakap mama yerr

lieyalatif said...

mmg cantik deco2 kedai tu...pandai jek nak tambat customer kan....

firas gak rileks sedap layan mato sambil mengempeng yeak ekekeekek...tu paha ke kfc tu.....sedap tol dpt geget2 tuuu he he he

AnneRaini said...

husbend sypon kalo ajak mkn eskrem tutti frutti tu die buat dek jek..geram tau. last2 pergi sendiri..haha

sypon berjimat..bukan apa takut terkedu nak membayaunye..hehe

~Siti Hajar~ said...

km dah masuk kat Giant tu, tp xleh lawan Fruti tuti la Fieza, tp sedap jgk kan...hehe

Qhaifa Nur said...

namanya sedap juga...
sekarang bagai cendawan tumbuh ais krim nih.....tak salah rasa

ieda said...

ekekke baikkkk punye melekap si firass tuu x sedar2 ... ;)

aah dikk deco kedai nie cantik lahh , kemas aje .. ada blogger cakap kat sini murah sikit dari tutti frutti tuu .. ye kann ?? ;))

Myra Jay said...

Kat mana ni kak?
Boleh gaklah menerai :)

sarah mohamad said...

Huihhh sedapnyaaa. tak pernah makan lagi yogo nihh :D

lizz said...

tembamyer firas gerammm...

syariza09 said...

wah cantiknya tempat ni..tempat pam aiskrim tu pon cantik

Masya said...

yogo goyo... tak pernah dengar.. macam ala² tutti fruitti kan...

Alin Marlini said...

awesome nya tempat tu Fieza...kalau ALin pun tergedik2 nak possing maut kat situ..canti dr TF

|| NaFiRaa || said...

sedapnye tengok eskrem.. tapi sedap lagi tengok peha firas tuh.. raa nak geget2 jek..:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Fieza..paha firas tu sebijik bolatnya cam paha anakbuah k.atie..geram,rasa nk geget.hikhik
OOO peminat ekreem gak ya...k.atie xminat sgt eskreem ni...tp deko lkat dlm kedai sgt cantik..sofa pon cam kat umah jerrrr

Ena said...

mana tak bambam kan firas.. kat mana saja boleh.. heheh..

sedapnya eskem...

mamyharraz said...

cantiknya kedai eskem nih.
asal eskem yogurt tak kiralah jenama apapun rasa tetap sama je kot.

munna said...

cantiknya deko kat dlm kedai tu... tutti frutti pun munna blm pernah rasa lagi

wahida said...

ya Allah Fieza, punyalah lama aku tak masuk blog ko, sekali tgk peha Firas tu bukan main tembam lagi...gerrrraammmmmmmnyaaaaaaa!! rasa nak geget jer...

nak gambar terbaru Firas plizzzzzz....

Imah Dinor said...

hai mgepam jer krj nya si firas ye..patutla montok jer...wah sedondon dgn mak si kakaknya comel sgt....

Imah Dinor said...

hai mgepam jer krj nya si firas ye..patutla montok jer...wah sedondon dgn mak si kakaknya comel sgt....

maszmadi said...

sweetnyer kedai ni.. sedapnyer eskrem... balik nnti nak makan lah walau eskrem biasa jerk.. haha

mamalieyna said...

lawa tempat ni..alaa..sayangnya dh habis bateri kan..huu~

mahainye eskem..hehe~ sure sedap tu.. ^_^

Izan Ishak said...

deko2 dalam tu cantik sgt... TF pun izan tak sempat rasa lagi.

aLyNnZ said...

sweetnyer deco..leh jadikan idea kan..?

mak aiiihhh peha firas..unty geram lau bab baby tayang peha taw..geram rasa nak gomol2 nak geget2..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy