Monday, May 28, 2012

Sweet Monday Photos | satu tika dulu @ KLCC





Wuhuuu..kembali lagi monday blues bertukar menjadi sweet monday..
photo2 kenangan tuan tanah di ulang tayang...






Satu tika dulu kami di KLCC.... ~






Irfan 6 tahun masa ni...
muka like baby2 lagi masa ni...manja hamat..!
mama pun like baby face tak masa ni..hahahh...





masa ni sgt noty..manjat  bergayut sana sini..





tadaa...1st time Irfan tengok KLCC...




2nd time buat Anis...tapi dia dah ingat lupa masa tu dia kecik sgt lagi...





muda remaja la nampak aku masa ni hakhakk...padahal baru 2 tahun lepas...nampak sgt sekarang dah makin berusia..uwaa...





hujan pulak masa ni..tapi mood berposing2 tetapp...!







auwww....posing menawan dari tuan tanah...kakaa...





Tetiba terasa makin tua....hahahahaaaa....gila b***i nya statement....







14 comments:

pena rozie said...

dah lame x g KLCC

Ena said...

wna yg duk dekat ni pun dah lama tak jejak kaki ke sana.. anak2 pun kesian lah.. nak nak dak irfan...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

anak2 sporting,best le bergambo berposing ..
si alya harapla nk bergambo, blk2 mak die yg nampak lebih2 nk bergambo.. menciikkk, taleh kaber mommie die yg ober ni.. ;-p

salu lepak klcc kl asben meeting menara exxon tp jrg beno amek gambo, psl itula..

Nens Collection said...

menten cun kak fiza..tua sbb angka aje..muda dlm hati selalu ade...hehe;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Gambar Fieza & Anis tu mcm adik beradik.. :)
Usia sekadar angka..yang penting hati sentiasa muda.. :-)

Myra Jay said...

Apapun akak tetap mantain ;)

ieda said...

mengimbau kenangan lah nie ;)
sweet je fieza .. macam anak dara , x gaya mak budak tau ! .. ;))

lizz said...

comels n putih gebu gitu cam anak dara...

~Siti Hajar~ said...

sweet memory...

Fieza, tua hya pada angka bkn pd wajah...hehe

Qhaifa Nur said...

cantik pic...lama tak datang sini..

usia, tak bole nak elak ia pasti datang jua...

maszmadi said...

hari2 lalu jerk KLCC nieh, pi garden dia baru sekali sejak dok menetap kat KL..... haha

LYAfrina said...

hwhe... ni pic sebelum ada si kecik kan...

MamaYatie said...

nnt kalo firas dah besar dia mesti tanya, kenapa dia takde dlm picca tur..kekee

Masya said...

lama dah rasanya tak jejak klcc ni.... tak hinggat dah kali terakhir bile...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy