Wednesday, July 6, 2011

hadiah GA dah pos..!

Salam...




Kepada pemenang GA dan teka tekuk fieza79....hari ni hadiah u olz akan di pos kan...insyaallah esok lusa sampai la kot...pagi tadi dan pass pada my huby...harap2 dia tak lupa la kan..huhuu...


6 sampul semua nya...3 sampul utk pemenang GA dan lagi 3 sampul utk pemenang teka tekuk haritu...harap2 takde arr masalah dan sampai pada korang dgn selamat...



Nak ucap kan berbanyak tq pada yang sudi join GA ku tu...pada yang tak menang tu jgn serik utk join lagi GA ku yg akan datang tau...! ekseli ada 2 ketul FM Beijing...nak kasi pada blogger tapi...nak kena buat GA lagi ke...pendapat korang?



19 comments:

NM02 said...

ehem... takde ke lebih2? hehehe

PinkUmmi said...

apa kata buat pop kuiz..
open utk blogger 2,3 jam jer..pastu closed n cabut undi...

::NureeN:: said...

hehhe nk 1 ;p

rATu kEBaYA said...

minta satu yg fm beijing

mamyharraz said...

fieza,jom tukar fm beijing dgn fm lebanon dgn sy mau ??

Aida said...

aiseyyyy .. takde lebih² ke ?? hehehe

nursalwa said...

ehh da pos.. yeahh esok dapat.. tq kak..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

TQ Fieza..lily tunggu.. :D
terserah dr Fieza nk buat apa..kita On jer.. ;)

Zue AnnaLeeya said...

yihhaaa... sabar menunggu... hikss...
tq fieza..

syariza09 said...

nk tgg next GA pula ;)

zaidah said...

klu ade yang lebih pas lah kat zai...hehehe

eB ezrin said...

wah bestnyer winners tuh sumer... hu3... sedey x dpt ;p

♥MiZz-siHa♥ said...

sape cepat die dpt..hehehe

dinor's family said...

bestnye klu smbl krj bleh bblog bleh join suma GA fiza..tp kita time cuti dok rm bru ngadap lappy ni...hu..hu...

ratusiput said...

tak sabar nak balik umah ni...ehehe...

AnneRaini said...

xyah buat GA..bagi jek kat sy..(dengki) hehe

~Siti Hajar~ said...

tahniah pd bakal penerima FM tu...sy jgk yg xdpt...huhu

chichi said...

ooo kalau mcm tu bg saya jer kak..diam2 tau!hehehe

wahida said...

tq fieza, aku tunggu baranganmu itu sampai...hehe...

FM Beijing tu ko tak yah buat GA, ko pass kat aku je la..hahaha!!!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy