Tuesday, July 5, 2011

kami dah tgk Tranformers 3D...

Salam....

Bukan selalu dapat tgk wayang...sekali sekala layan wayang dgn family mmg happening...kejadian berlaku pada hari Israk Mikraj haritu di Big Cinema Giant...plan hanya la nak cari blouse utk ku...tapi dah huby beria kali ni nak tgk wayang..kalo tak payah jgk nak di ajak...pujuk rayu pun tak jalan kadang tu hehee...

Yang menarik aku nak layan citer ni di sebab kan ada 3D...tu yang layan habis tuu...memang suka sgt la kalau 3D movie ni...ku suka movie yang nampak real gitu...tak boringg...! tapi tiket mahal sikit la berbanding movie biasa kan...




nasib kami baik...tinjau punya tinjau mmg ada tayangan 3D setengah jam lepas beli tiket so takyah lama menunggu kan...ramai jgk la yang berbaris beli tiket...


seb baek terbawak jgk kamera kompak...dapat la jgk snap2...hihi


Irfan dan Anis bila disebut je nak tgk wayang mmg hepy la...Irfan ok je di ajak tgk Tranformers...tapi si kakak pulak ngegada nak tgk movie hantu Rasuk pulak...mmg ngada betoi dia...tak layann..!


kami kat dalam panggung...masing2 standby dgn spek 3D masing2...hehee happeningg! tapi spek tu sgt longgar dan kurang selesa utk budak2...tapi paksa jgk Irfan dan kakak pakai sebab mmg blur jadi nya gambar tu if tak pakai spek...tapi budak2 apa tahu kan gambar blur ke tak...janji nampak sudah..

Puas hati la la dgn jalan citer nya...robot gah berlawan sesama sendiri terasa mcm nak pecah panggung pun ada...maklum arr penangan spek 3D!....at last mmg best ending dia...caya lah!




22 comments:

LYAfrina said...

BESTNYER....
LYA NAMA X MSUK PAWAGAM.. MYBE START NEXT YEAR KOT BRU LEH TGK WAYANG

ajumohit said...

hamboi kak bestnya bwk anak2 gi tgk transformer...

syariza09 said...

bestnya tgk wayang 3D...trigin nk tgk tp tu la tiket mahai sgt =)

AnneRaini said...

sy xminat transformers tp husben sibuk ajak tengok...Tapi anak nak letak mana??hahaha

♥SyilaSyira♥ said...

bestnya..syila dah lama giler tak tgk wayang....

r|nA @ ja|j|na said...

wah, ramai jugak ye yg dah layan cite ni..haih, bilelah agaknye dapat layan jugak?

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

kitorang blom tgk lg r...
hukhukhuk.. sini pyh nk cari cinema,
kena pi kerteh r kuantan br leh tgk.. hwaaa.. ;p;p

mamyharraz said...

keciknya kaki fieza..

cantik pic2 dgn kamera kompak awk..

teringin nak bwk anak tgk transformers..

dinor's family said...

hu..hu...suka tgk wayang tp cik somi xlayan ...anta bleh tgk la ngan anak2 je...baik xyah...slalu tgk ngan member je tp tranfomer xtgk lg....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sonotnye..dah lama tak tengok wayang. de dalam 2 tahun la camtu since rafiq ade..ehehe tak sampai ati nak dating2 berdua n tinggal rafiq kat pengasuh..sure nak angkut dia ke mana2..huhuhu

Izan Ishak said...

kami pun dah pi tgk kak. sume unplanned.. terus terjah wayang, beli tiket, seb baik tunggu setengah jam je. anak2 mmg syok abis lah...

Myra Jay said...

Myra xtengok lagi citer nie..
Adik Mj dah p tengok dia cakap best giler, so nak kena terjah panggung jugaklah :)

Aida said...

dah lama gak tak bawak anak² masuk panggung ... last layan awal tahun ni kot .. lupa dah .. haishhh ...
minggu ni kenalah carik tiket utk transformers gak lah ..

Bionic women said...

kita x pernah layan ag 3d, selalu kalau time kita nak tgk jer mesti full.huhu. lum ada rezeki ler tu..haha

::NureeN:: said...

jeles2 nureen blum g tgk lg..

~Siti Hajar~ said...

km pun dok planning nk tgk citer Tansformance tp hubby xde masa lg..huhu

Btl la fieza spek 3D buat spoil sggh, ms sy tgk kungfu Panda 3D hr tu, siap kn tolong pegang spek 3D tu kat muka anak, spek tu longgar & xlekat kat batang idung depa...huh!

Adyshariz said...

ala..bestnye..bila lah agaknya nk tengok citer tuuu...huhu

♥MiZz-siHa♥ said...

transformer best kan..tp,kt tgk yg biase je..
nie hubby la dok ngendeng2 nak tgk 3d nye

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah bestnye dpt tgk secara 3D..ktorg baru2 ni pun dh 3 thn akhirnye dpt gak tgk wayang..gara2 hubby yg Xcited nk tgk transformers..nntn tghmlm..Qis dh nyenyak tido..nasib dia x meragam.. ;)

Normaliza said...

bestnya dapat tgk wayang..teringin la pulak

Mama Gee said...

nak tgk ..
tp kat alamanda asek full aje...
sakit jiwa tul..

NM02 said...

ada gak terpk nak tgk, tapi hubby lately ni asyik bz jek, nak dekat pendaftaran dah ni...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy