Tuesday, July 5, 2011

lama tak tepek gambo fresh!







Wowee...lama jgk gambo fresh tak menepek di sini...ngeee...
bosan arr today...nak blogwalking pun takda mood...

Sepatut nya harus ceria hari ni sebab kalo tak ceria takde la aku nak ber shawl dtg opis pagi tadi...biasa main serkup je tudung biasa pakai tuu...hari ni kemain rajen aku melilit lilit shawl ni tau...biasa bila jenjalan je aku selesa dgn shawl...kalo masuk opis lebih suka pakai tudung Ariani style tu je..nampak skema sket kan dtg keje...hehehh...

korang layan tak...?

nampak kepucatan la ku hari ni...sebab tepek kan bedak sekadar layangan je pagi tadi...tu psl kot!

*baru sudah lunch dgn en suami ku...best je sesekali dapat lunch dgn die..hehee....



nak bagitau...pada pemenang GA dan teka tekuk tu...semua hadiah tu aku baru prepare tadi...gilerr lembap kan baru siap utk di pos...maybe hari ni atau esok je...sowee...!



16 comments:

Huda said...

weewit :) comel je kak wlu pucat sikit :)

@e_da said...

cun jek lipstik maintain .. heheh tetap ceria

mamyharraz said...

tak pakai bedak pun takpe sbb awk mmg putih ;) menten lawa :D

LYAfrina said...

comelnyer muka ibu mgandung..dpt baby msti cute ni

mamashikin said...

berseri muka kak fieza..aura ibu mengandung nih..

Maya Mayana said...

pregnant mummy boleh bershawl2 bagai ni kira vogue la tu..yana kalau time pregnant malasnya nk bertouch up...hehe,mesti baby nanti suka bergaya :)

|| NaFiRaa || said...

ai masa peknen hari tuh mmg selebet jek gi keje.. x de mud langsung nak makeup.. kekeke

rATu kEBaYA said...

walaupun pucat tapi tetap shomel

munna said...

munna tak pandai pakai shawl2 ni.... cuma pakan tudung sarung je

maszmadi said...

cantik jerk kak fieza ni kan walopon pucat.. hm, x pucat pon..

MamaYatie said...

waahh..makin berseri nampaknya pengnat mummy ni..ni yg jeles ni...hihii

MrS. F!zA said...

muka dh jelas org pregnant..hihi

Ena said...

hehe..

dah mummy pegy.. gitu la kan.. kira ok la tu leh ber shawl bagai.. kalo ena tak tau lah.. hihi

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

berseri2 muka...mesti baby girlkan?

ajumohit said...

wahhh berseri kak...langsir cantik tuuu hehehehe

Izan Ishak said...

alahai kak fiza ni tetap menawan pakai apapun... suka tgk!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy