Thursday, July 21, 2011

entry phoyogedik je...







Salam....



Entry phoyogedik je...

Sementara masih ada kudrat dan kemahuan layan je!




sebelum masuk 'kandang'...ada lagi 3 bulan...banyak masa lagi nak bergedik gedik..!

moment begini tak harus di lepas kan...setuju...?

moment badan tengah mengembang...hehee!

selayak nya en phoyographer menepek di sini..!
see...elok sgt la buat muka macam tu sayangg!

apa ada pada bunga kemboja tu...sampai di belek gitu ghupa..!



sesi photo aje ni...

alamak...posing dah ok...gambar blurr sokmo!

tecit je pewot ku di usia mencecah 6 bulan preggy...memang gitu pun sebelum ni...tapi baby mau jgk 3 kg keluar nya nanti...insyaallah!


owhh kakak...nampak ketiak pulak..hehee!

sangat berbahagia tika ni..!

lalaa...!





Sekian sesi photo...!


till then~



37 comments:

cheqna said...

gambar2 ini akan menjadi memori yang besh bila ditengok balik kan kan kan??

Ena said...

woweeeeeeeeeeeee..

bestnyer...

MrS. F!zA said...

besar jgk tu perut wp 6bulan..hikhik anak ke3 kot..kita haitu msa 8bulan baru besar tiba2..

@e_da said...

pic moment perut tu yg penting kak.. ehhehe

ajumohit said...

comelnya ibu preggy ni, ala2 kakak ngan adik je ngn anak sulong tu...cmne akak jg badan?

mamalieyna said...

alolo..comelnye...tgk fieza posing baru perasan, eina lama tak bergambo..huu~ tmbh2 time membuyung ni...eina lg 5 bulan..hu~ ^_^

AnneRaini said...

selagi ada kudrat,teruskan bergambo...hehe

♥cikmOt♥ said...

hehehe, comel la kak...

~izan~ said...

cantik la akak..berseri2..izan tak pernah pakai lipstik oren,tgk akak pakai kena je...dah cntik,pakai apa pun cantik... =D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy family..
Cantik2 gmbr..
ktorg pun rasanya dh lama x berphotogedix.. ;)

Myra Jay said...

Bestnyerrrr... Bila la nak berpeluang cenggitu :-)

Suka bebenor ye bergambaq.. MEsti baby Girl nieh :)

LYAfrina said...

wowww..ibu mgandung y makin mgancam.... msti dpt baby cute nanti..

syariza09 said...

sblm masuk kandang kena la lps geram dulu ..ye takk

eB ezrin said...

baby girl... hik3... muker dh mkn berseri 2 :)

Aida said...

kecik sungguh perut awak walaupun dah 6 bulan ye .. hmmm .. kakak anis tu mesti tak sabar nak tunggu adik baru keluar kan ..
pst : irfan jeles tak ??

NM02 said...

nnt pakai baju ngandung plak tau, amek gambar byk2, pegang perut sekali






ai loike yu!

Qaseh said...

betul2 tu kak Fieza...perut nmpk kecik tp bby kuar dkt 3kg lebih...huu huuu..

kak fieza baby boy ke baby girl ni...

Pen Biru said...

wah..beshnye bertambah ahli ..tahniah :)

Zue AnnaLeeya said...

tu ar kan????
6 bln, tp perut kecik jerk...

rATu kEBaYA said...

orang kecik perut pun keciklah kan..

gambar untuk kenangan nanti.

rose@ila said...

nak cakap jugak
fiza nampak beseri lbey time preggy nie...so sowwwit..seri mak budak!

mYsH0p said...

wah kak fieza..makin berseri...erm kak fiza mmg cantik..pakai apa tetap cantik..ni mesti baby boy..sb muka berseri!

mamashikin

terataiflowerz said...

berseri je muka

zuwairiaiman said...

Salam kunjungan.. blog menarik ;)

Hanis Azla said...

comelnyalah fieza ni.. masa preggy pun still maintain cute & slim..

Mama Gee said...

lawaalah fiezaa...........

Ruziawati Yusof said...

steadylah fieza u time preggy. badan x naik mana pun. naik tang perut je skit. t pun tgh mabuk2 ni. baru 3 bulan. anyway, enjoy tgk gambar2 u yg cantik2 ni! take care ye?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wah2..okla tu..menten kurus ye akak ni..sy plak makin kembang ehheh...

nnti dah kuor leh men bola ngan dak irfan! sure taks apan si ipan tu nak men ngan adik boboi dia kan

|| NaFiRaa || said...

alahai.. menten jek comeynye.. kalo gambar x nampak perut.. x nampak pon cam org peknen..

Dilla Ady said...

chomey jek die walau preggy..berseri2...

btul tu, klu tak amik gambar full mesti org ingat tak preggy..

~Siti Hajar~ said...

alahai comelnyer fieza, seri bwk budak nih...

pewut tecit comel je klu hjr ni dah mboyot nmpk pewut dulu je...hehe

maszmadi said...

suka datang sini, byk gambar.. nnti agak da deliver baby, ada gambar gedik2 lagik x yerk?? hehe

Gieyana said...

Yang..kamu nmpak comeyy...tetiba jer rs nk pregnant gak..kekeke..:)

nie kt mn nie? cantik tpt dier gak..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

teringin nak berphotoshoot mcmni:)) ramai2 kn? anyways., nice piccas!

Lee-Yan-Naa said...

owhhh..suka tgk orang preggy..berseri2

dinor's family said...

cantiknya gambo ibu ngandung ni....serius ni imah dah 3kali ngandung xde pun bgambar tuk kenangan, klu ada rezeki lg nak ambk gambo bbyk cam fiza ni...hu...

CIK JATT said...

bestnya outdoor photoshoot camnih. teringin gak. bilala ada peluang

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy