Friday, July 15, 2011

FM Langkawi dari Ena...

Salam....


Hurmm...baru nak publish hadiah kemenangan dari teka teki yang di anjur kan oleh Ena...

Tak sangka menang...tekaan yang tepat hehee...suka sangat kalau hadiah nya adalah FM... FM dari Langkawi lagi...memang belum ada dalam koleksi pun...pegi Langkawi sebelum ni tak penah pulak nak pi cari FM Langkawi...!




dalam sampul pos tu ena serta kan header die sebagai penghargaan...tq ena!


ni dia FM tu...cute kan..kan...walawehh memang berkenan sgt2 lah! so bertambah lagi satu koleksi FM ku...


blogwalking dari umah...jap lagi nak pi scan baby...tak sabar nak tau boy ke gugull...pastu nak soping sikit keperluan baby...woweee...tak menyabar!


18 comments:

MrS. F!zA said...

ai like FM too!!ekekeke

ajumohit said...

tahniah kak...cemol FM tu, tepek kt fridge tau, pehni jadi mcm peta la fridge mcm kt umah saya hehehehe

ratusiput said...

bertambah koleksi kan... :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel FM tu..
lily pun dpt gak..tp lum buat N3 lg.. ;)

NM02 said...

FM kat umh ai penuh ngan helang langkawi.. hahaha

~Siti Hajar~ said...

tahniah fieze!!!

Cantik la fm tu...sukeee

Sy pun teka btl gak tp lambat komen..huhu

Qaseh said...

tahniah...suka la FM tu...bukan main besar lagi burung helang tu....mcm real pulak

rATu kEBaYA said...

tahniah.. cantaik FM tu

Huda said...

huda pun lupe nak cari fm langkawi mase g dulu thn 2009..adeh, rugi x g beli kan :) btw, cantik kak fm ni :)

wahida said...

tahniah...

lupa nak ckp, keychain aku dah dpt tau!! tima kasih dear!!

fazilzura said...

TAHNIAH ..


wahhh syok nye dpt FM

mamalieyna said...

chanteekkk...~ congrate~

waaa nak scan eh.hope baby tonjolkan 'ia'..hee~

selamat semuanya yee..selamat bersoping terutamanya..teruja!

Ena said...

Terima kasih kak, siap wat n3 lg.. suke yeh FM tu.. ena pun suke if penerimanya suka.. :)

Ya ALya said...

i like FM........tahniah kak fieza......

dinor's family said...

cantiknya fm dr langkawi..kami ni nama ja org kedah tp dah lama xp langkawi...fm langkawi pun xnah ade g....tahniah...

|| NaFiRaa || said...

wah!!! jeles2!!! nak FM jugak!!!

Aida said...

Fieza, bley tak awak tlg amik pic fridge awak .. mesti collection FM awak dah banyak kan ??? plsssss

syariza09 said...

cantik arrr... Agak2 bb apa ya... Sy rasa girl kot..mana la tau kot2 selang bunga

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy