Monday, July 4, 2011

Majlis Resepsi @ Dewan Sri Impiana....

Salam...





Sabtu lepas kami attend majlis resepsi my opismate Zakiah dan pasangan nya Asnizam di Dewan Sri Impiana di Lebuh Impiana...majlis yang sederhana tapi meriah! jemputan utk majlis ni just sekitar 100 jemputan shj utk sebelah pihak penganten pempuan...





sampai2 je depan pintu gerbang ni mata telah terpukau...wuwuu...ku kan mmg suka kan flowers...rose flowers tu nampak mcm fresh flowers je kan...i lioke...pheww! giler arr punya cun..!


memang tersangat cantek dan ghairah dgn susunan rose flowers di pintu gerbang tuh!

hiasan depan dewan yg sgt menarik...



makan time..!


dah kenyang time utk bergambar...sambil makan sambil menunggu korum cukup utk bergambar...hehee...aku paling terawal sampai antara kwn2 ku yg lain...



biasa la mak buyung ni pantang nampak tempat menarik langsung nak bergambar...


ketara bolat perutku di kala 5 bln 2 minggu preggy...pulak tu di campur dgn kekenyangan yg melampau...hehee selain nasi dan lauk pauk..ada bubur kacang dan cendol...suma nya my faberet foods!


 satu geng opis...



manis nya penganten...walau dah beranak 2 yuu...sweet dan menten!



lama ku melepak dlm dewan tu...maklum arr dlm suasana aircond...selesa melepak sampai 3-4 jam pun...


tak boleh blah arr tgk deco cantek2 tu...




terasa mcm nak buat je deco mcm ni di umah ku! ngeee...



dah nak balik....


rasa berseri seri je bila duk di celahan flowers tu...wowee...!


So nak ucap kan Selamat Penganten Baru buat pasangan Zakiah dan Asnizam...dan pada kedua nya...moga ikatan suami isteri yang kali ini akan terus berkekalan sehingga ke akhir hayat...aminn!


Best nya ada pool kat sebelah dewan tu...biasa la play time utk budak berdua tuu pulak...Caj RM6.00 utk seorang selama 2 jam...layan je la sambil mengadap kudapan petang kan...




37 comments:

ajumohit said...

selamat pengantin baru, wahhh bestnya tengok pintu gerbang tu, ala2 english style kak...hmmm akak nmpk gojes dgn dress tu, saya tak pernah beli lagi dress cmtu, tak yakin dgn badan saya hehehehe

Ena said...

cantik la..

akak & anak2 lagi menambah seri lam pci tu.. kalo tengok dari atas memg tak perasa yg akak peknen.. selim jek.. perut je yg dah besar.. ehe

mamalieyna said...

cantik semuanya//sweet..

alolo tomei perut..hee~

Mama AA's said...

byknye bunga bestnya....

teringin nk snding blk dgn lelaki yg sama hehehe dulu x puas, sbb hujan turun lebat ...

eT said...

sonok dpt dok dalam bunga2 kan kak...
ala2..rosalinda ayamorrr...:p

~aSHa~ said...

wah meriahnya majlis...penuh bunga2 ros

::NureeN:: said...

selamat pengantin baru...

lembut kan warna bunga rose tue.. klau fresh flower fieza kena tunggu smpi abes majlis bleh ambik bwk blk hehehhe ;p

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

perghhh..
mmg shantek la deko majlis resepsi kwn kak fieza tu.. siyes!!!
cop, irfan tak ikut ke?...
neway selamat pantin baru tuk kwn u.. =)

Nurr Kasih said...

deco guna bunga2 segar mmg cantek :)

Mama Gee said...

shanteknyaa roses ala english tu...kalo gee ade pun mesti teruja nk bergambar kt ctu..

AnneRaini said...

wow..memang cantiklah deco tu...Rasa macam kat taman pon ada...

syariza09 said...

cantik sangatttttt...ingatkan dlm kedai td..kalo saya pon mmg teruja & geram tgk bunga2 yg napak real tu...bertambah cantik pic ni bila snap ngan dslr...bila la leh dpt..huhuhu

cheqna said...

comel la bunga2 tu....

Pepel BoNda AmaNi said...

wah cantiknya bunga2 rose tue...suka sangat...

eB ezrin said...

makin cantek la skang kan? im lioke :)

Huda said...

cantik majlis nye :)

-oP_ida- said...

chantiknyaa dekoration weeding pengantin nieh...

sis samala kita..nida pn jarang singgah sini..lately nie kemalasan melanda..huhuhuhu...

due bila nie..wah makin beseri-seri
TAHNIAH sis.fieza... ^___^

rATu kEBaYA said...

selamat pengantin baru buat pasangan tu..

deco mmg cantik.. kalau buat kat rumah ni.. mmg tak boleh org lain masuk.. hahaha.. dasar kedekutkan..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah cantik la pintu gerbang tu kak, seusai sangat dengan warna pinky blog akak ni, comey je akak preggy

dinor's family said...

cantiknya suma guhabahan tu...suka tgk tambah2 lg ada model preggy btambah2 comel la....

Bigdaddyz said...

terasa macam nak berkahwin lagi bila terlihat perlamin tu...hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Fieza..lawoo gambar tambah 'mak yung' tue....berseri2 wajahnya,nak pompuan kot!hihi.
ha'ah kat belah k.atie sini panggil sayur asin tp takut lak org xtau apa namanya...k.atie taip pucuk manis.k,atie beli kat pasar mlm tuh!

wahida said...

selamat pengantin baru pada kedua mempelai..semoga berbahagia selamanya...

mmg cantik bunga2 tu....mmg sweet...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

cantiklah decorationnye..
pengantin pun lawa..
gmbr fieza ni pun lawa2..
makin berseri2.. ;)

ieda said...

SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT PENGANTIN
cantik kan tema bunga2 pink tuu .. meriah tul majlis .. banyak bunga nie dikkk :)
cantik2 deco dia kan .. geram pun ada akak tgk nie ...

fieza nie berseri2 dlm ngandung , wajah x banyak berubah :))

Aida said...

Fieza, aida tengok makin berseri² lah .. ni mesti sbb baby dlm perut tu kan .. tak sabar nak suh dia klua cepat .. mesti comeyyyy mcm mama dia gak nanti ..

MamaEma said...

salam kenalan

wau..pintu gerbang itu sgt cantik..

NM02 said...

uuumak ai!!!

banyak tol bunganya..

::NureeN:: said...

salam..

ok, klau fieza nk tukar dr manual ke auto gear box saja 1k lebih tp klau yg baru nureen x tau brapa harga dia klau yg 2nd hand dr halfcut ni gitue la arga dia tp kan fieza ada risk cikit la klau dr manual ke auto drpd auto ke manual sbb auto klau yg baru x pa klau 2nd hand nih kita x leh nk test berbanding manual..

pastu kos pemasangan dia lagi, klau wat sndri ok la klau kat kedai nureen x pasti.. ;p

|| NaFiRaa || said...

canteknye dwcoration dia kan.. nampak cam bunga segar..

mekchu said...

dapat amek gmbr celah2 bunga mmg naik seri.. sempat rembat tak?

btw, alahai comey nye perut...

Qaseh said...

mmg nice la...tambah2 deco pintu gerbang sgt sweet n nampak meriah

MrS. F!zA said...

penangan nora elena byknya bunga..hihihi

*pengantin pompuan tu pnh kawin dh ke dulu?

~Siti Hajar~ said...

sy sllu lalu je kat sri impiana tu tp xpnh mjejakkan kaki lg, dengar jgk org citer psl pool tu tp kureng minat sbb tempatnyer terbuka sgt...huhu

Cantik psgan pengantin tu, sga kekal bahagia hendaknyer...

Fieza79 said...

@MrS. F!zA

ye..dah penah kawen tp cerai...dah 5 tahun single ni baru temu jodoh kedua dia...sama2 satu sekolah dulu nya..mmg jodoh tkleh kata apa kan...

Anonymous said...

j'aimerais qu'il me le dise, avez vous des id茅es pour d茅clencher 莽a chez un mec, ou alors un truc que je devrais faire pour voir s'il tient vraiment 脿 moi ou alors si je ne lui sers que de bonne compagnie ss plus. La seule chose qui m'alerte dans ton cas, c'est qu'il soit d茅j脿 comme 莽a au bout de deux mois. Tu peux avoit le c么t茅 positif, le mec qui ne veux pas s'enflammer avant d'锚tre s没r de lui, et puis le n茅gatif, s'il se comporte d茅j脿 comme 莽a maintenant, 莽a sera comment dans 5 ans? Etre plus distante, 莽a peut 锚tre un test, mais je sais quand on est accro c'est difficile.
Mal 锚tre au boulot [url=http://www.chaussuresfootlockerpascher.com/]chaussuresfootlockerpascher.com/[/url] Toilettes 脿 New York
Moi aussi les bouff茅es de chaleurs je . Mon gyn茅co m' avait prescri un traitement hormonal, mais je ne l' ai pas pris longtemps 3 mois et cela ne me faisait rien. Donc j' ai arr锚t茅 d' autant + que dans ma famille il y a beaucoup de cancer du sein. J' esp猫re que mon courrier t' aidera car vraiment c' est un mauvais passage. Bisouspar : eleana1 [url=http://www.footlockerfrancepascher.com/]foot locker pas cher[/url]
mais 莽a passe quand je me l猫ve pour partir comme un coup de couteau dans le ventre je n'arrivai plus a march茅 j'ai faillit hurl茅 au resto .
[.] Certains de nos distributeurs et grossistes sont confront s des difficult s de cr dit et deviennent prudents dans la gestion de leurs stocks. Mais cela n'a pas d'impact majeur sur notre chiffre d'affaires. [url=http://www.footlockerfrancepascher.com/]foot locker france[/url]
Alors que pour les ventes en gros, qui p sent un tiers de son chiffre d'affaires, la soci t subit les effets du d stockage des distributeurs. [.] Nous avons 270 magasins dans le monde et nous n'avons pas vocation doubler ce nombre mais plut t les agrandir pour pr senter l'int gralit de la gamme de nos produits tr s diversifi s, affirme le patron de la marque.

Anonymous said...

The summer is supposed to be light and carefree, but wearing a shoe that looks like a block of wood on your foot doesn exactly radiate airiness. Thick foam and rubber-sole sandals with equally bulky uppers are just as offensive as the hiking type without any of the functionality.. [url=http://www.flipflopsingaporesale.com/]fit flop singapore[/url] Also, the concept of using a lever handle really does lessen user-applied strength (makes scientific sense too) for applications.
Then I grew up and I began to crush under the burden of trying to follow the leaders will, as their teachings on the role of womanhood and striving for perfection stuffed me into a tiny little box that just didn fit. Like Cinderella ugly step-sisters, to fit into the narrow box of Mormon womanhood I needed to chop off pieces of me that just couldn fit inside that box..
About Payless Collective Brands, Inc. Payless ShoeSource, Inc., a unit of Collective Brands, Inc., is the largest specialty family footwear retailer in the Western Hemisphere and is dedicated to providing incredible value pricing for trend-right styles of footwear and accessories for the entire family to enjoy. Payless offers customers a range of well-recognized brands such as Dexter庐, Airwalk庐, Champion庐, Above the Rim庐 and Smartfit庐, as well as designer labels by Christian Siriano, Lela Rose, Isabel Toledo and Silvia Tcherassi. (NYSE: PSS) is a leader in bringing compelling lifestyle, fashion and performance brands for footwear and related accessories to consumers worldwide. The company operates three strategic units covering a powerful brand portfolio, as well as multiple price points and selling channels including retail, wholesale, ecommerce and licensing. Collective Brands, Inc. includes Payless ShoeSource; Collective Brands Performance + Lifestyle Group, focused on lifestyle and performance branded footwear and high-quality children's footwear sold primarily through wholesaling, with its brands including Stride Rite庐, Keds庐, Sperry Top-Sider庐 Robeez庐, and Saucony庐, among others; and Collective Licensing International, the brand development, management and global licensing unit, with such youth lifestyle brands as Airwalk庐, Above The Rim庐, Vision Street Wear庐, STRIKEFORCE(TM), Clinch Gear(TM), Sims庐, Lamar庐 and LTD庐, World Snowboarding Championships(TM) and Hind庐. [url=http://www.flipflopsingaporesale.com/]fitflop singapore sale[/url] User response is
To complete your attire, you need some very comfortable running shoes. Reebok shoes are perfect to give you that casual look which you desire. Sandals and boots are also been opted by women for enhancing the casual look..
Kupas ang gris niyang suot, may mga tagpi na ang siko at paypay. Ang kutod niyang yari sa matibay na supot ng asin ay may bahid ng natuyong putik. Nasa harap niya at kausap ang isang magbubukid ang kanyang kahangga, na isa sa nakalusot sa mga pulis na sumasawata sa nagkakagulong tao. [url=http://www.flipflopsingaporesale.com/]fitflops[/url] The misrepresentation of Dr

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy