Friday, July 8, 2011

wordless...






Salam....


hurmm...taktau nak entry apa pulak pagi ni...tak bukak pun lappy semalam...dari petang mengadap tv je keje nya...bila dtg pagi ni alahai rasa kosong pulak blog tak sempat draft apa2 pun...huhuu...

Layan ni jela...




Irfan ku yg cute dan byk berjasa pada ku sementelah time ku preggy ni...hehee puji anak seniri ni...kuang kuangg!



Tq ena (Teratak Milik ku )...FM Langkawi dah sampai...cantek sgt...suka sgt...nanti la nak publish sini FM burung Lang tu...

10 comments:

ajumohit said...

Hmmm boleh hrp dah anak bujang ni ye,, kak sy dh dpt FM tu, tq ye nnti sy update

Izan Ishak said...

bagus kan kak, nak dpt bby ni irfan dah berdikari coz dah besar...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Fieza..comel irfan ngan rambut gaya camtu..ngeee

LYAfrina said...

wahh..abg irfan berangan ni

Huda said...

irfan dah leh diharap ye kak :)

|| NaFiRaa || said...

dh nak jadik abang dah x lama lagi..

mamalieyna said...

anak2 mmg sentiasa comel di mata kita kan..tp mmg irfan comei n cute pun..hee~

take care~

CIK JATT said...

pandai posing abang irfan nih. my boy pun nama irfan gak:)

syariza09 said...

ank bujang yg cute =)

eB ezrin said...

aper slhnyer... dh ank kiter :)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy