Thursday, July 14, 2011

mandi pool @ Sri Impiana

Salam...


Haritu masa attend wedding my opismate sempat menyinggah pool bersebelahan dewan resepsi...Irfan dan Anis dok gaduh sangat nak mandi pool...so layan je kehendak dorang...

Kat sini tak bawak baju mandi pun takde masalah sebab semua ada disedia kan kelengkapan mandi...tapi berbayar la kan...


mula-mula turun pool masih malu-malu dan takut dengan kedalaman air...tak konfiden tuu...layan main tepi2 je...dekat setengah jam mcm tu...kena bebel dengan abah sekali baru berani ke tengah sikit...


Irfan ni kalau air cetek tak di layan...nak jgk tempat yang dalam tu...maka nya terpaksa la pakai pelampung bergayut gitu di celahan tiang penghadang tu...



hurmm...kakak ni dah besor pun gigih pakai pelampung...huhu

dah kesejukan...air pool ni boleh tahan sejuk nya...menggigil Irfan!


2 jam jgk la dorang berendam...


ok..dah cukup time...dah dekat maghrib pun...puas la dorang haritu lepas makan nasi kenduri...layan main pool lagi...itu pun Irfan paling susah nak di ajak naik...sayang sgt nampak dia nak tinggal kan pool tu...sob..sob! nanti la kita buat swimming pool depan umah ye sayang..hehee!



21 comments:

MrS. F!zA said...

wowieee air dia mcm color hijau kan?

AnneRaini said...

kalau kak fieza buat pool dpn umah, blh sy tumpang mandi..hehe

ajumohit said...

anak2 mmg suke mandi pool kak ye, anak saya pon sibuk suh buat pool dpn umah, masalahnya depan porch terus jalan ehhehe

LYAfrina said...

WAA..BERENDAM LAGIK..SYOKNYER

ratusiput said...

kalau anak2 ratu mau hari2 ajak g pool kalau dekat ngan umah..

Zue AnnaLeeya said...

bdk2 dgn air mmg tokleh berpisah kan...
suker sgt klu dpt main air...

Aida said...

minggu ni baru berpeluang duk bawak the kiddos ke sunway .. mcm mana lah nak menjaga ni .. haishhhh

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

alya kalo dh terjun pool mmg susah nak nek, stok beku br mau nek.. huhuhuhu..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

alya kalo dh terjun pool mmg susah nak nek, stok beku br mau nek.. huhuhuhu..

rATu kEBaYA said...

syoknyer mandi pool.

Huda said...

nampaknya akak kena buat pool kat umah ni :) irfan suka mandi pool :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wah..syioknye diorg berenang..cantik jer kaler air tu..ijau.. ^_^

mamyharraz said...

ada siap sedikan swimming suit..mudah lah sgt kann..

budak2 mmg suka mandi2 manda bagai..anak sy kalau dok dlm air jenuh nak pujuk naik ke darat =P hehe

Mama Gee said...

hijaunyaa air pool tu..lawaaaaa

hyazz said...

bess ye tgk air kolam tu...hijau jer..cantek

|| NaFiRaa || said...

budak2.. kalo dapat main air.. sampai kecut pon sanggup...

fazilzura said...

ni kalau akil mandi , mmg kompom sgt2 susah nak bwk kuor dr air... sure meraung2 dulu ..

syariza09 said...

air kolam tu lainmcm sikit, lain drp yg lain. kalo ank2 dengar pasal nk buat kolam dpn rumah tu, mesti ari2 depa dok tanya =)

ieda said...

budak2 kalau dpt mandi kolam atau main air .. mana pun ok janji dpt main air .. x takut tuu :)

dinor's family said...

mcm anak2 imah la ,suka mandi pool...

aLyNnZ said...

hikhik..bdk2 bab2 mandi nie mmg antu kan fiza..naik kecut segalanyer pun still nak mandi gaks..sonok yer irfan ngan kakak main air..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy