Friday, July 1, 2011

Last Part @ The Carnival Water Park....

Salam...


Okeh last part la ehh...hurmm aku pun dah jemu wehh...u olz apalagi la kan...elok sgt la arini dah jumaat...esok cuti...woweee saat paling best setiap kali tiba ujung minggu...

Jom layan piccas...kalau tak publish semua gambar penat je kan beriya capture masa kat sana...sampai kan ada dua sesi main air tu hahaaa...1st sesi main air bersama kamera dan 2nd sesi main air tanpa kamera...mmg gila tegar begambar...kuikui...giloss kan....





layan pemandangan...




sini cetek sungguh air nya mmg sgt sesuai utk baby dan kanak2 riang...paras buku lali je...paling best bila cukup time kena simbah dgn air dlm baldi besor tuu...hahaa...



kami di saat terakhir utk blahh dah...



tk puas2 begambar...ngehh ngehh....



budak berdua yang masih tak puas2 main air...kemain susah nak diajak balik...mcm2 syarat dorang bagi...huhuu


susah sguh nak begambar dgn huby...sekali sekala kakak boleh di harap jgk ambik gambar pakai dslr walopun blurr je gambo...kena pulak lens yg berat dn panjang tuu...credit to Anis..!


aiyakk...bolat nampak peyot ku bila duduk mcm tu...


pastu terus mandi dan salin baju...dah dekat pukul 6 lebih ko!


wahhh dah salin baju..bersiap utk caww...see...muka kakak dah legam lorr....


tkde plan pastu mmg terus shoot balik Kulim...kejap je 45 minit sampai la...


org dah tak ramai...boleh arr posing2 lagi...hikk...


ku yang mmg tak bleyy blah dgn kamera...tak sudah2!


sebelum ke tempat parking kete sempat beli souvenir buat kenangan...tu wajib!







Okeh selesai sudah story mandi manda...berjumpa next week ye...sebab sabtu ahad non hado entry...blog pun harus bercuti jgk kan...lalalaaa....

26 comments:

ajumohit said...

takpe kak, saya tak penah jemu tgk gmbr2 cantik mcm ni :)

Ena said...

syok apa cuci mata ni kak.. hehe

Mama Gee said...

seronoknyaap i mandi2...
nk kena ajak gak mr b pi bercuti kt tempat mandi2 ni..hehe

Huda said...

seronoknye kak :) yg pasti puas hati kan :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Best jer kan..
anak gembira..
ibu senang hati.. ;)

Zue AnnaLeeya said...

masa nihla nak main air puas2...
nanti bila dah ader beby, susahla nak main air kan...
masa nihla nak bls dendam berendam... hehehe....

::NureeN:: said...

klau nureen pon snap semahu2nya.. bkn slalu kita nk g tmpt2 gini kan... janji semua tue gambo kita & cantik ;p

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Fieza...xdernya jemu tgk gambar2 fieza sefamily nie...lawoooooo!!

Nens Collection said...

bestnye..akak ttp menten dh anak nk masuk 3..jeles..tgk anak2 akak dh besar..hikhik

ratusiput said...

comeinye perut...cam anak gegerl je tu :)

mamyharraz said...

best banyak pic boleh tgk kt entry fieza :D

sabtu ahad blog pun cuti hehe samalah blog sy pun cuti bila weken =P

wahida said...

bestnya fieza...aku kalau dekat, mmg aku terjah situ jugak..

aku pun sabtu ahad cuti blogging, tak kuasa nok...

dinor's family said...

wah cantik2 belaka gambarnya..kami suka tgk...kami pun klu ari sabtu ahd cuti bblog ni..

|| NaFiRaa || said...

sonoknye main air.. lama dh x main air..

AnneRaini said...

k.fieza....kurus je nmpk walaupun preggy..jeles!

Pepel BoNda AmaNi said...

penah sekali jerk g sana...best jugak..pegi ramai2 ngan mak menakan semua..hapening sangat...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

fieza...tue baru g rombongan,dah rindu klu anak2 fieza masuk asrama..lagi syahduuu persaan tuh!ngeeea

Myra Jay said...

Best tengok mandi manda, nanti nak ajak cik abg p jugakler.. :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

fieza pakai baju bunga2 baru nampak perut yg comel tue...tq sudi follow BSB.

Fieza79 said...

@♥♥azatiesayang ♥♥

mmg pun Atie...sunyi la tkde dorang kt umah...huhu

munna said...

bestnya main air...bawa budak2 mmg diaorg suka tempat cenggini....

Izan Ishak said...

best apa tgk gmbar best2 camni kak. nak amik gmbr famili sendiri lawa2 blm kesampaian.

selamat berhujung minggu kak!!

zaidah said...

tak kisahlah fiza...walaupun kekadang tu tak sempat nak baca....tapi tengok gambar fiza n family pun dah ok ape....

[-suziey-] said...

waaa mak buyunh sempat lagi bermandi manda yek..hehe..comel je perut..hehe bdn kecik perut pn kecik jek..

gbr last tu nape muka kakak mcm boring jek..hehee

Hanis Azla said...

cantik juga tempat tu yer.. tp tak lawanlah dgn gambar2 fieza anak beranak yg cantik2 tu.. pandai aje posing semuanya.. klu gambar family akak mmg takde yg semengah.. susah betul nak ambil gambar lawa2 mcm tu.. ada aje salah sorang yg slack he..he..

ieda said...

cantik semua pic2 nie dik .. terang2 :)) warna warni :))
syok budak2 dpt main air mcm tuu kalau anak2 akak pun sama ..

bila fieza pakai pakaian utk mandi tuu x nampak yg fieza preggy tau .. akak tertanya2 sbb setahu akak fieza preggy .. tapi tertipu dgn warna hitam tu kan :))

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy