Wednesday, July 27, 2011

iklan kreatif atau entry kreatif...?





Salam....



Aku tertarik dengan tajuk blog sorang kawan blogger kita ni...hakhak..




ni la die...blog ~ telordibasuh.blogspot.com...'Telor Dibasuh, sedap di makan bersama kicap'...tajuk yang menarik...maaf ye tuan blog jangan tersinggung pulak dengan entry ni...hehe

( baru dapat tau kejap tadi yang penulis sebenar blog ni dah lama takde...Al-Fatihah buat Abdul Hakim...yang menulis blog tu sekarang maybe pengganti arwah...tq Lyafrina sebab bagitau...kalau tak memang tak tau pon..huhu!)



Tajuk entry semalam...berkenaan iklan2 kreatif yang sukar ditemui di Malaysia...


aikk...korang ada perasan tak...aku punya watermark pada pic tu...yup...memang di copy dari entry aku pon...tapi jgn salah paham pulak...tuan blog ni dah mintak izin untuk copy...hehee takpe la sekurang nya glamer kejap kan...hakhakk...mana la tau lepas entry tu bercambah cambah pengunjung datang menambah kan pengunjung yang memang dah ramai pung!...statement perahsan!



Sekian entry...

26 comments:

MrS. F!zA said...

kt utara sna mmg byk pon ltk 'telur ayam dibasuh'.. hihihih kan kan..

ajumohit said...

Sy mmg peminat telur rebus, dibasuh tu tak pernah dgr plak, jom terjah!!!!

eB ezrin said...

nk tmpg galmer gaks bley? ;p

LYAfrina said...

KALO X SILAP OWNER BLOG NI DH MNINGGAL BULAN LPS ATAU AWL BULAN NI KOT..DULU SLALU LA BBALAS KUNJUNGAN...

LYAfrina said...

MYBE Y UPDATE BLOG NI ABG TELOR DIBASUH KOT...

BACA SINI:-

http://telordibasuh.blogspot.com/2011/05/al-fatihah.html

Huda said...

uish..mmg glamer kak :)

rATu kEBaYA said...

dah lama tak masuk kat blog telur dibasuh ni...

cheqna said...

nak glemer gak r =)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mmg glemer dh ni.. ;)

syariza09 said...

betul ckp lyafrina, sy pon dh lama x masuk blog tu & mmg tau ownernya dh x der

~~*Lady Salwa*~~ said...

hehe, glemer jap akak...

ratusiput said...

mintak izin takpe...leh gelemer jap :)

Zue AnnaLeeya said...

glemer jap kwn kita nih... hehehe..

ader gak baca dulu psl owner sebenar blog tuh dah meninggal..
Al-Fatihah..

~izan~ said...

btul kata lya tu,owner dia dah meninggal..ada family dia yg sambung update blog ni..tshirt dia pun ada jugak telor dibasuh ni.izan lama dah follow blog ni..tu yg tahu kisah sedih ownernya...Al-fatihah..

Mama Gee said...

dah lama dh owner ni meninggal...awal tahun ni rsnyaa....suka masuk blog dia..byk info2 menarik...

Myra Jay said...

Sedapnya CKT :)

AlFatihah buat arwah Telor dibasuh..

Aida said...

mmg susah nak dapat kedai kat kl ni yg basuh telur ayam tu sebelum di masakkan ..
apa pun, blog fieza mmg dah ramai kawan dah .. suka tengok .. pemessss dah kan ....

|| NaFiRaa || said...

arwah dulu slalu jugak terjah belog saya.. mmg terkejut sgt bila dapat tahu dia dh x de.. x dapat dh baca n3 yg slalu berunsurkan telur kat belog dia..

al-fatihah

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hehehe ingat2..masa tu blog akak masih pink terang kalernye...ngeeee

oo dah arwah eh..Al-fatihah...

NM02 said...

pernah jejak blog tu

~Siti Hajar~ said...

unik blog tu tp xpnh sampai ke blog tu lagi..

nti nk terjah la....

Dilla Ady said...

ha ah owner ni mmg da lame meninggal..terkejut jugak mula2 mase dgr berita ni..dan skang abg ke adik die yg ganti arwah jadi pengelola blog tu..

kire femes jugak la fieza, telor dibasuh siap tumpang gambar nih..hihi

zaidah said...

MEMANG EMPUNYA BLOG TU DAH MENINGGAL 2 3 BULAN LEPAS.....DIA MATI MENGEJUT GITU.....GELAMOR KEJAP BLOG MU FIEZA....

AnneRaini said...

kak nak glemer gak..hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

sALAM fIEZA..HA'AH FIEZA OWNER BLOG TUE MMG DAH MENINGGAL DUNIA..AL-FATIHAH TUK ARWAH.

Pen Biru said...

nama dia lain dari yang lain..tapi ada lagi blog org yang dah meninggal yg saya jumpa..sungguh tragis sekali..terutama bila baca blog istri arwah..
http://mawarnafastari.blogspot.com/
ini blog arwah..
http://nafastari.blogspot.com/

maaf ye tuan rumah..saya cuma nak berkongsi link aje..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy