Monday, July 25, 2011

monday blues..??





Salam....




Hari ni monday blues tak...takmo monday blues hokeh..!

Entry malas ni...nak up photo je!





bercanda nama nya ni..!

ngehh2...overs!



nampak gumuk nya..!


NM02...pegang perut cmni boleh...ekekekk!

berehat sebentar bersama kit kat...! sakit peha wehh berjalan lama2...!

nak hantar photo ke Pa & Ma lah...sesuai tak...heheee!

eeee...en asben terchinta!

laling...glamer kejap u..!


sekian entry malas...hehe!






29 comments:

ajumohit said...

suka tgk semua gmbr2 ni,,,kak bg petua utk kurus mcm akak hehehe

Gieyana said...

nic pic..location dier pon cantik..suka pokok2 Plumeria tue..:)

Yan said...

gemuks 2 pun glamerr u..

LYAfrina said...

SEMUANYA CUN2:-)

FIEZA..PASNI BG HUBBY LAK POSING BYK2..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik2 gmbr..
Makin berseri2 jer wajah ibu mengandung ni.. ;)

Huda said...

gambar sgt cun la kak..antarla masuk mag pa&ma ke..mana tau leh menang :)

~izan~ said...

akak tak nampak naik pun bdn walaupun pregnant..cun aje..baju tu cantik!

zaidah said...

BERSERI2 MUKA IBU PEKNEN NIE.....HANTARLAH AJE KAT MAJALAH PA & MA TU FIEZA....

::NureeN:: said...

mana ada gumuk pon.. klau fieza besar ni dh gumuk nureen lagi la gumukkkkkkk hehhee

Pepel BoNda AmaNi said...

sis....cantik la suar jeans maternity tue...sis beli kat mana nyek.....

dinor's family said...

auw..seksinya ibu mngandung ni...jeles ni..kita bla lg nak melekat ni....tiap2 bln menghitung hari hu..hu...

Fieza79 said...

@Pepel BoNda AmaNi

beli kat jusco dear...hehe tq..!

rATu kEBaYA said...

mengantuk je ni fieza... rasa tak cukup rehat je.

mamyharraz said...

alahai keciknya lengan fieza..

tang mana gemuknya..semua part ai nampak u kurus tawwwwww

pstt fm dah selamat sampai.tq ya :)

abah khalisha said...

ha ni yang mls nk komen ni..dah tuan blog pun malas nak tulis ni..hehehe

~Siti Hajar~ said...

alololo ibu comey...

maintain je fieza, klu hjr ni dah mcm penguin dah...huhu

ieda said...

aloorrr berseri2 wajah fieza masa ngandungkan .. mulus je .. bersih .. ikhlas nie .. sbb akak masa ngandung anak ke 2 .. ya tuhan semua jadi huduh .. dari muke ke leher ... dah lah x nak berbedak huhuhhu

mcm2 stail kan org preggy nie .. jgn malas sudah .. huhuh

Hanis Azla said...

fieza ni tak nmpk mcm preggy mommy.. comel sokmo aje akak tgk..

ratusiput said...

bestnye kalau ratu badan cam fieza ni maintain je...ibu gojes ni :)

cheqna said...

irfan memang sejibik muka abah dia..=)

|| NaFiRaa || said...

cantek!! paling suka gambar duduk atas kerusi!! hehehe

NM02 said...

jeles tgk body yu yg menten tu..

Aida said...

fieza, mcm ni awak cakap gumuk ?? adehhh .. tengok lengan dia kecikkkk je .. jeles kejap ibu yg tak mengandung ni .. mengandung kan lemak je adalah .. hahaha

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

glemer kejap kan..ehehhee takpe kasi can kat somi akak lak..ahahaha

wahida said...

ko menten glemer nokss...

syariza09 said...

x pa, gemuk org mengandung comel paaa

Dilla Ady said...

ohh..muke irfan fotostat ayahnye la..huhu

fieza cantek walaupun preggy...ye, sile kongsi tips!!

Lee-Yan-Naa said...

kalo tak tengok perut akak mesti orang tak tau akak pregnant..jeles sungguh :D

~~*Lady Salwa*~~ said...

Perut akak kecik & comel je... hehe.

*teringat lak masa ngandung ritu, masuk 7 bulan baru nampak perut... hehe

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy