Tuesday, July 19, 2011

"3rd GA : Happy Birthday Kakak"




Sticky mode sehingga 19 Julai 2011..scroll ke bawah utk entry yang terbaru...

Disebab kan hari ni takde idea nak berentry aku nak join GA yang di anjur kan oleh Zue
GA yang ketiga sempena birthday kakak yang ke-11 tahun...

'Happy Birthday kakak...semakin bertambah usia ni makin manis la wajah die...moga membesar sebagai anak dara yang bersopan santun dan berhemah tinggi tau..!



untuk join boleh klik SINI
Tarikh tutup GA pada 19 Julai 2011 @ 9.52 mlm

Nak tag :

Ajumohit
Siti Hajar
Syariza09
Chichi
Ratu Siput

Dan pada sape2 lg la yang rajen nak join...join tau..!


Sticky mode sehingga 19 Julai 2011..scroll ke bawah utk entry yang terbaru...



13 comments:

Zue AnnaLeeya said...

tenkiu join yer fieza...
xpelah... penyertaan diterima..
kang tak psl2 mrajuk plak mak buyung nih...
nak pujuk kang duk jauh sgt... hehehehe....

gud luck ehhh...

p/s : nnti bukakla blog utk CGL jerk... baru blh jadik tegar CGL.. hehehhe....

munna said...

good luck fieza...

::NureeN:: said...

gd luck.. nureen pon baru join mlm ni

chichi said...

hohohoho baiklah...

ieda said...

gud luck dik ! .. akak je lom joint nie :)

syariza09 said...

good luck! nanti sy joint :)

Qaseh said...

gook luck fieza...doakn semoga berjaya yeee...mana tau rezeki baby

Myra Jay said...

Gud Luck kak :)

ejulz said...

epy bday jugak buat kakak.. semoga panjang umo n sihat selalu :)

ainnoraini said...

selamat pagi fieza...
gud luck k..

Hanis Azla said...

All the best fieza..

munna said...

good luck fieza....

[-suziey-] said...

salam fieza..waaaa ibu mengandung join GA..hehe..good luck ;)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy