Monday, July 18, 2011

bukan selang bunga..!





Salam...


Salam pembukaan Isnin yang ceria...
Entry pengumuman...ishh suspens je...takde la apa sangat  just nak kabar kan good news...tengok tajuk entry tentu dah dapat agak kan..?

Result scan pada Jumaat yang lepas...di sah kan oleh doktor bahawa baby yang dalam perut ku ni..insyaallah...baby boy!...memang sangat memenuhi kehendak hati si Irfan...dia suka sangat sampai tak menyabar suruh aku bersalin esok2 jugak..hahaaa...kelakar!

So bertambah lagi sorang hero dalam family ku!...hurmm nampak nya pelengkap 3 hero dan 3 heroin cucu2 mak ayah ku sekarang ni...hehee

Nampak nya nama untuk gegirl terpaksa la di kiv buat masa ni...(hehe..ada hati nak lagi tu lepas ni ekekekk..) yang pasti nya ku dah bersedia dengan nama untuk baby boy ni...syyy ada la..!

Korang tolong doa kan kesihatan ku dan baby ni ye... moga selamat dan sihat sejahtera sehingga la cukup bulan nanti...ada lagi 3 bulan...insyaallah...!

Dan alhamdulillah...persediaan awal dah pun terlaksana minggu lepas...dah shoping pun serba sikit barang baby...harus shoping sikit2 sebab persediaan kali ni sememang nya bermula dari kosong...sikit2 pun berhabis jugak la sebab geram sangat tengok baju2 baby...mana yang ada depan mata semua nak di rembat...tak sedar dah terlebih rembat untuk shoping fasa pertama nie je heheee... plan nak rembat selai dua je dulu...ni dah terlebih sudah macam esok lusa je baby nak keluar...ngeee...!






20 comments:

NM02 said...

bestnyer... takpelah nok, mana2 pun takpe.. kalu boy dapat la berotomen ngan irfan, kalu gegel, leh belajar makeup ngan kakak.. hehehe





hamboi... dah siap KIV nama.. caiyokkk

ajumohit said...

Tahniah kak, boboi pon takpe sbb baby itu semestinya comel...smg akak n baby sihat2 selalu!!! Bestnya shopping brg baby!!!

♥cikmOt♥ said...

hehehe...berbeza la kita kak..saya selang bunga...irfan sorang kumbang...akak plak anis sorang bunga...hehehe...

Huda said...

alhamdulillah..boy mesti encem cam abgnye :)

AnneRaini said...

yeah..irfan dpt geng main...

kak fieza, mmg kalo tgk brg baby rasa nak beli semua...geramm.

zaidah said...

adelah kawan bermain ngan irfan....klu shopping barang baby mesti tak hengat punya..sedar2 baju aje dah banyak...mcm fieza lagilah teruja sebab dah lama tak ade baby kecik...

syariza09 said...

ooo...bukan yer..=)..x pa baby boy pon leh jd kwn irfan nanti...pasni cari nama boy pulak ok

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah..adalah geng irfan nnt...
Klu shopping barang Baby..mmg X hengatlah..klu blh semua nk amik..comel2 jer barang2nye kan.. ^_^

~~*Lady Salwa*~~ said...

hehe... seronok la abang dia nanti ada geng ye... hehe

memang kalau shopping barang baby tak sah kalau terlebih rembat... dah geram je tengok baju baby yg kiut miut tu... hehe

cheqna said...

wah..tahniah kak
jaga diri ok
cheqna doakan moga semuanya kan baik2 saja =)

LYAfrina said...

bestnyer shopping.. time asya dulu..xde pluang lgsung nk shopping utk dia..bila dh keluar...bru shopping puas2.. hhehehe...

tahniah utk baby boy ni..smoga trus dimurahkan rezeki :-)

amin

eB ezrin said...

wah... eB nk join lagi biler dh nk plan baru yer? insyaallah... hik3....
smoga baby kluar dgn kesihatan yg baek... & of coz... encem ;p

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dah agak dah...:-)

dinor's family said...

tu la boy lg ye...ada gak tgk berita baik ni kat fb mlm sabtu lps...sama la kita 3 hero kat rmh ni..tu yg brangan2 nak tambah baby girl lak tp belum melekat lg ni risau gek umur dah byk ni....

Mama Gee said...

tahniah fizaa... :)

MrS. F!zA said...

wah..nti irfan ada geng lah..hbis lah kemanjaaan tu nanti..hikhik

Zue AnnaLeeya said...

boboy pon xpe fieza...
asalkan selamat semenya...

samalah mcm zue...
bkn selang bunga gak...

~aSHa~ said...

tahniah..semoga semuanya selamat nanti...

asha je tak tau lagi ni...tak de kepastian jantina lagi...ehehe suprise...

mamalieyna said...

haa jumpa jugak n3 pengumuman ni..hee~

tahniah ye~ syok la irfan tu, ada kwn segeng ngn dia..hee~

take care, n moga selamat semuanya..Aminn...

aLyNnZ said...

wahh..tahniah fiza kali ni babbby boy yerr..2 hero 2 heroin dlm family fiza..sonoknyer..so boley shopping baju baby boy..no pink colour..:)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy