Friday, July 2, 2010

~ lagi2 maiN...! ~

Salam Jumaat...!

Pagi ni kepala berdenyut2 nape ehh...?
semalam pon rasa cam nak deman pon ada...
arghh... takda sbb len dh ni...konfem byk sgt mkn duyan...!
malam kemarin pekena duyan....
dkt ofis pon melantak lg siap share sesama opismate beli duyan kt psr mlm
area opis kami ptg semalam...
pastu balek umah pabiskan duyan sebiji aku sowang....
muehehee mmg patot pon kan...? padan la pg ni rasa tak bermaya sgt...
tolonngg...!

takda menda nk cite....
kita citer psl Irfan larr...da la gamba lam simpanan yg belom
pon dipublishkan...sonok tgk gelagat Irfan ni...
layan k...?





sonok nengok gelagat Irfan bila dia start masok ke dunia nya sniri..hikkk!
pe la yg di imagine kan...!
sgt asyik....

haishh....dh abis jemu menan bagai...bateri pon jd toys...!

see...lampu suluh tu pon leh jd menan hehee...
dh takda menda nk men lampu suluh pon lampu suluh larr...!
dh takda tempat nak men, atas katil mama ehh jadi playground..?
if dibiarkan siap leh melompat2 lg tu atas katil ...haishh..!
psst...dh bekfes ke...? ehh korang2 ghajen2 la klik button LIKE tu ekk...? hehee





14 comments:

'NuReeN' said...

ok la main atas katil jatuh x sakit kan hehhee... klau ellesya naik katil akan lompat2 sbb daddy dia ajaq cam 2.. hehhee..

tq info pasal post 2.. nti bg memb nureen try dlu k

Zaidah said...

bebudak nie memang suka main atas ....kita yang takut diorang jatuh...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Budak2 kan klu main mmg leka..ada2 jer yg dimain diorg tu..besar imaginasi diorg nih.. ;)

~Siti Hajar~ said...

anak kami pon camtu la fieza, byk2 tempat dlm bilik kami jgk yg mereka suka...kalu dibiar blh jd tongkang pecah bilik kami tu..huhu

hehe...dah mula rasa penangan duyan, sakit sikit xpe, janji dpt layan duyan dah..

ita cutevirus said...

kadang² seronok tgk aksi budak² main... huhuhuhuh...

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

bila irfan kita nak beso cam irfan fieza ni...haihh...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sy plak mkn doyan sampai batuk2..haihh
mmg sah la nama dia RAJA BUAH
leh buat org sakit2..ahaha

okla tu irfan..takleh main kat luor ateh katil pon leh ehhe

Fieza79 said...

Nureen ~

tapi tak thn lama la tilam tu...beli mahai2 pon lai dok lompat2 cpt expired nya..! hehee..


Zaidah ~

btol tu suka sgt main lam bilik...hiashh!


Lily ~

btol tu imaginasi anak2 kta ni besar2 belaka Lily..akal kita pon tak terjangkau..!


Siti Hajar ~

tu la suka sgt main lam bilik la Hajar...btol tu kalau dibiarkan mmg jadi tongkang pecah larr jwbnya..

Fieza79 said...

Ita ~

mmg sonok tgk gelagat anak2 ni...


Izan ~

besor ke Irfan fieza tu...hehee..


Rose~

penanagan duyan mmg dasat...dh nama raja buah..

men atas katil je la dr dibiarkan men kat luar..

chugie said...

mesti syok je cakap ngn diri sendiri kan? kalau tengok telatah dorang ni rs best je kan?

sy yg anak baru setahun ni pun, dh mula nynyi2 sendiri dh skang ni.. kelakar pun ada tengok gelagat die.

|| NaFiRaa || said...

ni mesti belasah doyan x hengat nih.. ai pon nak beli doyan jugakkk!!!

mamalieyna said...

haiii my dear frenzzz...windu nih! hehe...dh settle pun audit matters! yabedabedooo.. =P

*oooh eina pun ada byk duyan kt imah, MIL bwk, lum strat makan, sbb skit tekak ni..huhu..

*alala...abg irfan kalo layan arif main, mesti syok ni..arif suka mende2 camni..hehe..

Fieza79 said...

chugie ~

terhibur je dgn setiap gelagat depa..


Nafira ~

ms tgh belasah mmg tak hengat dh...tp bl dh sakit baru nk nyesall..hehee


Mamalieyna ~

hai eina..wahh dh setel sumer alhamdulillah...! windu gak kat eina lama tak jengah2 sini..hikk

ye la mesti syok je kan lau Irfan melayan arif..! tak hengat dunia la jwb nya...

LYaFRINA said...

hehhehe.. msti dia bmain dgn penuh imaginasi tu

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy