Wednesday, July 28, 2010

~ Anniversary Contest by MaslinaMansor ~



Contest menarik anjuran MaslinaMansor sempena Ulangtahun ke-2 Perkahwinan pada 9 Ogos 2010 bermula pada 16 Julai sehingga 9 Ogos 2010

Apa yang perlu dibuat...?

Copy image kat atas tue dan buat tajuk seperti diatas.
Uploadkan gambar korang dan pasangan korang.
Yang dah kahwin, gambar isteri/suami. Yang bercouple. Girlfriend/boyfriend.

Yang takdak pasangan, guna gambar parents korang... (Kalau boleh tue, yang dah kahwin dan bercouple, jangan la pertaruhkan gambar parent yer... :)
Ceritakan pasal pasangan korang/ parent.

Hadiah yang pernah diberi kepada pasangan.
Manakala parent- tanyalah mak abah korang hadiah apa yang pernah diberi kepada pasangannya.

Ayat paling " Jiwang Karat " korang pernah luahkan pada pasangan.
Kalau mak ayah korang, korang tanyalah apa yang diluahkan pada pasangannya. (Ayat "I LOVE YOU " tak dikira, dah biasa sangat)

Aku nak bagi hadiah kat hubby, cadangkan 3 hadiah apa yang sesuai...( Jangan murah mahal sangat )

Tinggalkan URL entry korang disini

Bagaimana nak memilih pemenangnya...?
Hak 100% diberi kepada hubby. (Try la bodek dia...)
Tempohnya...?
Bermula 16 Julai 2010 - 9 Ogos 2010





ini lah gamba penyertaan nya okeh...romantik tak..ahakkss..!

Berkawin dgn hubby tahun 2000... sekarang kiye dh 10 tahun perkahwinan
sgt bahagia diserikan dgn sepasang cahayamata yg kiut miut...hehee sape lg nk puji anak sniri kan...?
Hubby ni merupakan sowang yg baik dan agak penyabar owg nya...ehcecee..
kiye segala2 nya baik2 belaka larr...muahahaa sape lg nk puji somi seniri kan...

Hadiah yg penah diberi pasangan...antaranya cincin...tu tahun lps nya besday present.
penah jgk bagi bunga tu dulu2 ms memula kawen...
hubby penah kasik anak jgk hehee....iaitu my Anis...sepatutnya itu adiah aku utk dia kan..?
tp nk wt cm na dh Anis lahir 6 September sdgkan my besday 11 September...kiye adiah la tu...
penah adiahkan baju...sgt surprise...dan bla2 lg la mls nk ingat sume...

Ayat Paling Jiwang Karat ehh...
tak penah la plk ckp I love you tp...daku ckp syg dia tu ada la...huhuu...


Cadangan adiah utk en somi Maslina :

1 - jam tangan (maybe akan sentiasa lbh tepati masa utk Maslina..heheh)
2- T-Shirt....lebih murah
3- kasut

ok ke cadangan ni...hehee


nak tag kengkawan join contest ni :

mamalieyna
Zue
Lily
Aleeya
Lyafrina


meh la kita ramai2 join..best ni..!

nk join sila klik sini




7 comments:

♥Azie♥ said...

wah romantiknyer akak..moga bahagia...good luck..

Ena said...

romantik la tu.. ;D

gd luck!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good luck..

Romantik banget..
Lily ni mmg xde gambr yg romantilk berdua ngan hubby..hubby ni pemalu gitew.. :)

mamazana said...

Gud luck Ja....

mamalieyna said...

sweeet gambo tuu...good luck! alamak, kena lg daa..tp yg sblm2 ni tak terbuat lg..huhu..sempatkah?..sempat..hehe..

maslinamansor said...

tq sebab join contest mas...

Fieza79 said...

mamalieyna

selagi da masa sntiasa sempat..cayok2..!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy