Friday, July 9, 2010

~ senGGol - senGGolan.... goMol - goMolan...~

Morningg...!

Sori tajok n3 tak hengat ni..! mueheheee...

Petang semalam tgh godek2 pendrive terkuar pic lama
yg tak penah di publishkan....
gamba2 Irfan dan Anis sesama sepupu sepapat....!
lucu plak bila nengok gelagat dorang dlm gamba2 tu...hikkk

gamba tu pon di snap masa aku takda...aku taktau pon...
ni maksu (adik aku) punya kije la ni...

layan piccas2 lama yg agak blur2....maklom snap pakai henpon...




haishhh...bergomol sakan Irfan dgn anak akak aku ni...Wawa...
kamceng dorang bedua time ni....maklom bdn sama saiz walau Wawa tu
muda 2 tahun dari Irfan....gamba ni 3-4 tahun lepas rasanya..men agak2 ni...heee
tgk tu....! sila jgn tiru aksi ini....uwaaa...!

uwaa....ni lg dasat...!

cian...Irfan terkepit kat tgh2....

4 budak bergamba....


tecik sgt Irfan masa tu berbanding Wawa...walau Irfan tua umo...


huhhh....muka ganazz...hepy dan teruja sgt tu dpt
jumpa sepupu2 yg jarang balek sini....dorang owg Langkawi wehh...
sekali sekala je jumpa....maklom nun dok di oversea sana...!

reramai berhimpun umah tok dan tokwan....meriah..gamat...
leh fenin wehh aku bila bdk2 ni bertemu..huhhh...






14 comments:

zue @ annaleeya said...

best tuh klu skali skala jumpe.. mmg havoc la kan???

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

sekali sekala mmg meriah kumpul sepupu sepapat ni..hehe

Zaidah said...

fieza nie bukan setakat senggolan...bergomolan...tapi dah bergustian...hehehe...sekali berjumpa meriah suasana

Aleeya said...

budak2 ni klo bejumpa mmg kan..haishhh bestnye dunia kanak2 neh rasa nak join je depa2 turrr ehehehhe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Budak2 ni klu sesekali berjumpa mmg hepi lah..bestkan jd budak2.. sentiasa hepi jer.. ;)

mamalieyna said...

sekali sekala berjumpa mmg best...eina sllu dok perhati anak2 buah eina kan..mula2 tu malu2 je memasing, lepas sejam..haaa...ngam gila2 pulak..take time nak mesra sbb lama tak jumpa kan..

syiokk zaman kanak2 gini eh..^_^

Aida said...

dah nama pun anak² ribena .. tak sah kalau tak bergasak sesama mereka.. pastu nanti, mak² pun jadi tarzan bila dorang bergaduh plak .. gaduh pun gaduh manja je .. huhu

chugie said...

best kan bila sesekali jumpakan anak2 kita ni..
bertambah erat hubungan sepupu2 sepapat

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

apa yang disenggolkan kak fiza??hihi

|| NaFiRaa || said...

hepi jek bebudak jumpe geng kan~ main x hengat dunia dah~

maszmadi said...

mboi.. meriah..

jemput join GA, rujuk kat http://maszmadi-maszmadi.blogspot.com/2010/07/dinis-4th-giveaway.html yerk

p/s: nice background baru nie..

mamalieyna said...

fieza,

ada tag cum contest untuk kamo ^_^

http://mamalieynaforcontest.blogspot.com/2010/07/contest-lucky-draw-by-shasha.html

firahadifa said...

ahahaha.. sweet jerkk

aLyNnZ said...

amboi nie segmen gusti dalam kesopanan ker..? bebudak mmg cenggitu sonok sgt klau dpt jumpa sepupu sepapat..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy