Thursday, July 29, 2010

~ berkhaYal Ni...! ~

Owhh....tgah berkhayalan ni...ngeee
dlm kapla ni dok pikir2 nk lunch ape ari ni ye...?
apa menda yg sedap ehh...haishh dlm otak ni dh melayang2 nak mkn itu nk mkn ini....asik pk mkn je kan...lalalaaa...

Boleh ke g lunch kat tmpat ni time2 cenggini...? berbaloi ke haahh...
Jom layan menu lunch ini...jap nk pikir lg nak g ke tak...ngeee







geramnya tgk bebola tu....ok ke lunch menu ni..muahahaa layan spaghetti tu....

atau yang ini...Kari Laksa....

yg ni lg maveless...Nasi & Chicken Chop
dan pencuci mulut....Banana Cake...

huhuu siyes...cuma khayalan...huhuu ini gamba hasilan godek2 pendrive. Jadi teringat pulak mkn2 dgn ofismate tempoh ari kat secReT reCiPe....dh lama tak g ni...huhuu...jom arr da sape2 nk blanjer tak..ngeee...






22 comments:

MrS. F!zA said...

sedapnya aym blckpeper kesukaan ku itu!!!

Zaidah said...

sedapnyer banana cake tu....yang sedap tulah yang banyak kolestrol...huhuhuhu

♥Azie♥ said...

saya teringgin nak makan kek SR..huhuhuhu

cheqna said...

err..
lapo la plak...=)
salam kenal n kawan ye =)

@e_da said...

tak bleh tahan tgk bananab choc ni.. huhuhu nak pulak tgh posa.. adoiii dugaan

Fieza79 said...

Mrs Fiza

jugak kesukaan kite tu...

Fieza79 said...

Zaidah

semestinya la yg sedap itu agak kurang baguss...

Fieza79 said...

Azie

tp kek SR mahal kan mkn tak puas sepotong dh bape hengget...!

Fieza79 said...

Cheqna

salam kenal jugak..ye kite kwn hehee..

lapo cpt g mkn...

Fieza79 said...

@e_da

adeihhh tgh ganti pose lak..sori...

LYaFRINA said...

khayalan menjelma.. ketika perut kekosongan..
sabor ajer la...

zue @ annaleeya said...

adusshhh fieza... yg gi tyg makanan best2 tuh nape???? bisa mengancam insang tekak daku nih... huhu!!

Ena said...

yum yum sedap tu..
ena lunch dengan roti cicah meatball sup jekkk.. uhuk! tapi ok la.. sesekali ubah selera.. ;D

Fieza79 said...

Lyafrina

belom mkn dh berkhayal...tgh mkn pe la lg...hehee

Fieza79 said...

Zue

huhuu mengancam insang tekak ini jgk tau...! rasa cm da berada kat SR tak..?

Fieza79 said...

Ena

sedap gak tu cicah roti gitu..kkdg dh taktau nk mkn pe kan...bln pose nnt sng la tghari takyah pk2 nk mkn..

hajarus said...

sumer tu sedap2 belaka... aduh laaa... dugaan...

ermmm.. lau hari hajar berbuka kat SR pun ok gakkan...

mamalieyna said...

sejak kawen tak pernh dh mkn kt SR..nape ntah! huhu...td eina mkn laksa, huh seadp sungguh laksa org buat! hehe..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

furhhh...kenyang makan nasi...paw duit member...hahaha

Fieza79 said...

hajarus

hajar pose kan..takpe dugaan...lebih pahala tu..hehee
leh gak tu berbuka kat SR


mamalieyna

ye la eina ghajen masak kat umah mn la da can nk pabis wet mkn kat SR..takpe2 jimat belanja...

sedap wehh laksa...owg bt mmg sll sedap je...

Fieza79 said...

Izan

leh paw sll lg best kan...sape la kwn tu redha je kena paw ngan izan...hehee mesti kamceng ni..

maslinamansor said...

Meatballs Speggheti...
Sedapkan...
Tetiba teringat speggheti kat KLCC...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy