Wednesday, July 28, 2010

~ laYan kaRoke...! ~

Sabtu lepas kami g karaoke....idea busuk ni dtg nya dari aku...anak2 sokong aje hubby lak says i follow ....! rasanya dh lama sgt tak g karaoke...melalak2 ni biyase kat dlm bilik air je...last g karoke dlm karoke jamban...tau ke karoke jamban tu....(bilik karoke kecik mcm toilet ghupenya...)

anak2 pe lagi kemain excited bab2 karoke ni sume....masing2 menyumbangkan sore tak hengat....muahahaa...
aku dh mmg gila melalak....anak2 pon turun pangai yg sama gak....ngeee

Jom layan karoke....




pe2 pon pose dulu sbg bukti....hikk...nama tempat karoke ni KARAOKE KELUARGA...haa mmg dh kena sgt la tu....jeng....jeng...hepy family suda dtg...ngeee


besarkan sket....

2 badik yg sporting....

pilih2 lagu idaman kalbu...ssg sgt pilih lagu cenggini...fenin2 sbb first time dtg sini...rugi suda masa 1 jam yg di booking. Nak tau kat sini 1 jam melalak 18.00 hengget....tp klau 1 lagu 1.50 hengget...mana lg untung...? aku rasa better set lagu yg nk melalak siap2....hukk

see...pulun btol 2 badik tu..haishh

dgn penoh gaya...da bakat ni..muahahaa

tgh melayan feeling ni...

layan kan je bdk2 ni...layan lagu Cari Jodoh Wali Band ni...


ehh.. pe aku tgh wt ni...

owg tgh layan lagu mama lak layan posing tak abis2...sgt tembam muka ni bila pakai tudung cenggitu...tak kiye nk gak pakai cenggini layan pesen tudung baru...ngeee

suda gaya penyanyi cilik pro neh....

ni lg sowang tak kalah...

fuhh...sakan tu...siap dgn mimik muka lg...

haa'ahh...giliran mama la pulakss...dh taram lama ni...muahahaa...ini tgh gigih melalak lagu 'Rela'...pastu duet dgn asben lagu 'Jangan Pisahkan'....fuhh terangkat...! sedap gak sore asben tp asben ckp kat aku pndai nyer bawak lagu...hukk btol ke...ngee...

huhh..time ni mmg sore dh serak2...mmg dh tak leh p dh...kiye melalak 1 jam smpai abis sore ni...adeihh...!



16 comments:

♥Azie♥ said...

wah seronoknyer..saya dah lama test sora..

LYaFRINA said...

WAHHH.. BEST2X...
HUHUHUUUU..LYA SYOK SENDIRI JER...
KARAOKE KAT RUMAH JER.. ERMM BKN KARA OK..KARA K.O DAH JDNYA KALO LYA NI.. HEHEHHEHE

FIEZA...
BGUS GAK XTVT NI..LUANGKN MASA DGN 2ANK2.. BKN SLALU PUN.. ANK2 PUN SUKA. SEE.. MCM2 STYLE ADA.. ASYIK SUNGGUH TU...

Ena said...

wahhhhhhhhhhhhh.. mcm best jekk..
kami sefamily tak pernah cuba lagi.. pernah gak la g berdua je ngan hubby kat karaoke jamban tu.. sempit giler.. yerla jamban la katakan uhuk!
tapi ena tak menyumbang apa2 lagu pun.. just tmankan hubby je sbb dier yg kaki karok.. ena kaki nengok.. tiba2 jadi pemalu bila suh menyanyi..huhu..

MrS. F!zA said...

amboi spotinknya adik kakak dan kakak besar karok sama2!!! mmg bg kerjasama betol!!!!

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

macam nak dengar jer sore kak fiza nyanyi.takde rakam vidoe ke??hihi

Zaidah said...

aktiviti bersama anak...bagus tu.... Lagu Cindai satu...

Fieza79 said...

Azie

ni pon kiye lama gak ni peram sora...ni kiye nak kuar kan balek ni..

Fieza79 said...

Lyafrina

mmg meka bab2 suka2 cam ni mmg excited gila...sama la fieza ni gila2 sket...layan kan je pa je xtvt...

Fieza79 said...

Ena

owhh sll g...cuba la ena bwk ank2 mesti happening gila...cuba sesuatu yg baru itu best tau...

Fieza79 said...

Mrs Fiza

harus spoting sbb tak tahan sebena nya nk menyumbangkan sora ni..huhuu

Fieza79 said...

Ummi Aisyah

tak smpat rakan pon..taknak la malu..hikk

Fieza79 said...

Zaidah

okeh cindai ehh...mmg best xtvt cenggini

mamalieyna said...

waah happy family betul nih! hehe...eina tak pernah karaoke kt luar, sogan..kt umah pun dh lama tak karok..hikhik.. =P

anak2 bukan main tu, layan karaoke, sama naik la si mama pun..hehe..

Fieza79 said...

mamalieyna

kat umah lg segan nk karoke sbb jiran nnt dgr...kat bilik2 tu mmg owg takkan dgr nye sore kita sdp ke tak...bingit dgn muzik...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wahh...kemain lg kakak ngan adik berkaraoke...mmg sakan.. :)
Bagus gaklah wat aktiviti begini ujung minggu berasama keluarga kan..

Aleeya said...

bestnye karok sekuarga hehehe

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy