Thursday, July 8, 2010

~ CONTEST TUDUNG KESAYANGANKU ~

Sila beri laluan ye aku nak join contest anjuran aleeya01.blogspot.com
tajok nya CONTEST TUDUNG KESAYANGANKU
meh kita reramai join contest ni....suka ni...!



Syarat2 nye...

1. Of coz mesti ada blog sendiri, terbuka pada follower blog aku sahaja dan bukan lah pemenang dalam contest aku yang terdahulu
2. Amik satu pic korang dan begambo la ngan tudung yg plg korang ske pakai k. Then takyah wat entri panjang lebar..pas post satu gambo korang dan tudung cun korang tu...korang tag lak 2 kwn korang utk wat contest ni gak ..(pas siap semua link kan entri contest korang kat entri aku yg ni supaya aku senang nak check nanti)
3. Link kan kat sidebar u olz banner contest aku tur

4. Contest ni berjalan dari 1 Julai hingga 31 Julai 2010 dan pemenang2 akan dikontek thru blog masing2...

5. Hadiah pertama, kedua dan ketiga akan menerima hadiah masing2 sorang satu tudung ARIANI yg original dari harga2 yang berbeza. Means tu phm2 la yer, tempat pertama tudung Ariani dia mahal sikit la dari tempat yg ke 2 dan ke 3 huhuuu...



gamba yg dipetaruhkan adalah ~



kiye cincai nya gamba ni..mana tau cincai2 leh bertuah ke hape btol tak Leeya...?
okeh cite sket knp pilih gamba yg ni....
sbb nya mmg pon fieza suka tudung kaler pink ni...disamping sbb sukakan kaler tu
jugak sbb... tiap kali pakai tudung ni ada je perkara yg menggembirakan
berlaku...berlaku 2 3 kali jgk la...taktau la
maybe kebetulan atau luck di sebalik kaler nya ke hape ke..ntah lorr..!
yg penting mood sentiasa best sajok bersama tudung iteww...!
dan....see...tgh bekfes Nasi Lemak yg aku order kebetulan memba nak kuar
bekfes ngan dia nya bopren di OLDTOWN....bl balek je dh melahap abis
memba taknak amik wet plakk....blanjer kata nye...! hehee senang ati wehhh....hohoo...
okeh masanya utk mengetag kengkawan...!
Lyafrina
Ena
Mamalieyna
Siti Hajar
Maszmadi
sesape la yg ghajen...!



12 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

hikhik..ape perkara best tu kak bila pkai tudung tu?

gudluck!

♥Azie♥ said...

good luck

Aida said...

fieza, good luck to u .. ;)

Zaidah said...

good luck fieza

mamalieyna said...

ah'ha...terkena jugak gue.. =P...hehe..pepun good luck k!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

good luck...eh.lebih kurang je muka akak dgn model benner tu...

Fieza79 said...

Mrs Fiza ~

da larr....rasiaa..hehee tp btol sll je perkara yg best2...bahgiaa..


Azie ~

thanks Azie..


Aida ~

thanks Aida...


Zaidah ~

Thanks Zaidah....


mamalieyna ~

cuba la eina best tu adiah dia...hehee


Anje ~

ehh ye ke sama lebey kurang...jgn nnt mrh lak penganjur...

LYaFRINA said...

fieza..gud luck!!!!
comel dia..bposing time makan tu.

Fieza79 said...

Lyafrina ~

tq..tq...tangkap muat je Lya..!

Aleeya said...

fieza..tq join..u look pinkyyyy, all da the best yer..:))

'NuReeN' said...

gd luck.. nureen x der la pic yg cantik nk join.. nti kena cr jgk

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck Fieza ..!!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy