Monday, July 5, 2010

~ cuTi yaNG leTih dan boSan.. ~

Salam Pagi....

Aduyai...bosannya rasa nk kije ari ni...nk EL tp mengenangkan kije yg tak setel2 ni redha jugak dtg kije...redha jgk meghajenkan diri...muehehee
nama je la cuti weekend tp mmg tak da rest...actually aku kena berseminar sabtu ahad lepas di Penang...seb bek dkt...seberang laut sket je...hehee..!
haishh...sgt tak suka akan seminar2 ni tp gagahkan jugak bagi nama ari tu...aku malas tp dlm masa yg sama taknak ketinggalan...hukkk cam na tu..?

takda n3 menarik ari ni....layan gamba Irfan sajokk..! muehehee...






semalamnya gamba...sian Irfan asik kena tinggal kan..?
semalam baru aku sampai umah...
itu pon kata abah dia tersasul carik dan panggil aku petang ari aku
bertolak g...ishhh pelupa jugak my Irfan neh ghupe nya...!


see....muka selamba bdk asik kena tinggal kan..?


Irfan 1 hari bekije ngan abah....hohooo...sgt fenat tu
actually dh takda sape nk jaga Irfan ari aku takda tu so
abah bawa lepak kat opis....1 ari tercongok dpn pc men game..!
balek umah leh lak nangeh nak g opis lg men game...haishh
sesuka ati dia je kan..? ingat nangeh windu kat aku ke hape....isshh...

dh fenat sgt la tu...tgk tv pon nak taknak dh...
konfem pas tu tido k....hehee...




babai..nak wt kije..nak wat kije...harus semangat..! lalalaa...




12 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

alahai mmg anak omak tau yg ni! sebijik muka akak! hehehe

firahadifa said...

hahaha.. masuk nie da 3 org yg i baca nk buat EL , and malas nk kejer..

i pon M nk keje today!!

LYaFRINA said...

nmpknya ramai y mogok mALAS ni.. hari malas sedunia.. lya dr kelmarin dh kmalasan melanda.. xdok mood!!

**SELAMAT BEKERJA..LYA PON NOK SAMB KEJE JAP G.. NI REHAT PAGI.. LYA POSE..

~Siti Hajar~ said...

Kami pon sama la fieza, malas nak kije arini...monday bluess!! hoho

Aleeya said...

lemau je rasenya kan klo hari senin neh hehehhe

Mimie Fazira said...

betul3 ... rasa malas je nak buka mata bila subuh isnin menjelma ...

hajarus said...

salam kak, hajar datang jalan2 ni...

anak mak tul irfan ni yer... encem la irfan ni...

hajar pun kak lau hari senin ni cam x semangat jer nak g kijer... huhuhu...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bukan main lagik anak teruna ni berpossing ek...

Aida said...

tak bestkan .. kursus hari sabtu dan ahad, then isnin kene keje .. tka bley ke dia bg off 1 hari .. haishhh .. sila lah highlight .. hahaha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Biasalah..monday blueskan..hehe.. ;)

Kemain lg irfan posing yer..
Penghibur hati mama.. ;)

mamalieyna said...

eina mls gak ni..huhu..

*abg irfan sesekali senyum, kan encem je..silalah senyum selalu...hehe..

|| NaFiRaa || said...

weken ai pon kelam kabut jugak.. macam2 bende nak buat.. nak rehat pon x sempat..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy