Tuesday, July 27, 2010

~ MorNing...MorNing...! ~

n3 warm up ok...

salam ceria di pagi selasa....walau semalam nya mood agak bengang pagi ni dgn semangat nak nyetelkan kije2 kat opis yg makin ari makin nimbun...ngeee...ekceli byk sgt ngulat...!

kkdg agak penat gak nak ber blogwalking....ngeee....tp demi kengkawan yg tak jemu2 nyinggah kat sini wt aku bersemangat je nak kuatkan jari jemari yg kurus keding ni...nak gak jengah umah kengkawan.....muehehee

okeh layan gambo wajah2 yg fresh pg ni....ngeee... ~




fresh tak wajah kami...? ngeh..ngeh...




17 comments:

Zaidah said...

seblum jalan pun keta kena start dulu...lagilah kita ...alasan ajelah zai nie...morning fieza

~aSHa~ said...

cool babe..

bestnye leh pg keje pakai gitu je...

anak2 pun spoting tul bergambar..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hehehe...salam pagi selasa...muka anak boboi fieza copy paste muka fieza la...

Ena said...

wahhhhhhhhhh..
memg fresh..

Aleeya said...

keje keje keje...da pencen baru keje abes hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Salam ceria..
Mmg ceria jer wajah Fieza sefamily tu.. :)

Fieza79 said...

zaidah~

moning zai...harus warm up dl...mcm kete jgk...

Fieza79 said...

asha ~

takda..bkn nk g keje tu..tu gamba ms kuar jenjalan...gimik je tu..heheh

Fieza79 said...

izan ~

btol ke...anak mama la katakan...

Fieza79 said...

Ena

fresh ke...tp nmpk cm muka bgun tido pn ada kan ena..? hehe

Fieza79 said...

Aleeya

maslhnya takda pencen2...len la Leeya kije gomen ehh..hehee

Fieza79 said...

Lily

ceria itu tanda bahagia..btol x Lily..?

::Mamalyna:: said...

fresh tanpa lipstick..hehehe

MrS. F!zA said...

fresh dr oven tiga beranak ni!!!!!!!

Aida said...

jeles lah tengok pegi keje pakai mcm tu je .. ni kena pakai baju kurung ataupun 3 pieces suit .. letihhhh je ..

Fieza79 said...

Mamalyna

haa itu yg btol fresh tanpa lipstik..


Mrs Fiza

hahaa..fresh baru kuar oven...


Aida

Aida...jgn silap ni bkn gamba pg ni..sekadar gimik...mn leh pki cm tu cm takda clas ke opis cenggitu...hehehh..

mamalieyna said...

morning fieza!

td dah masuk, takdan nk leave komen lak..huhu..

pagi2 kena fresh kan...tp eina ni cam lemau le pulak, nk ke tengahari ni..posa..huhu.. =P

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy