Thursday, July 15, 2010

~ CUTE BLOGGER AWARD ~


yeayy...award lg...thanks...dpt award dari hatiberbunga.blogspot.com/
dh dpt tu harus menjawab la tag sket....
soklan2 nya adalah :
1.Apa nama blog dan knape letak name tu?
Bahagiaku Disini... - rasanya kat sini la dunia bahagiaku bersama suami dan anak2...suma nya terpapar kat sini....segala aktiviti dan piccas menggambarkan kebahagiaan kami sekuarga...
dan rasanya kat sini la tmpat curahan hati dan perasaan aku...suka..duka...terselit di antaranya..
2. Jelaskan knape bagaimana anda boleh dapat idea nk letak nama URL blog anda?
http://fieza79.blogspot.com/- Fieza nama panggilan aku tu...79 tu tahun kelahiran aku...bangga tu...so owg tak perlu tertanya-tanya umur sebenar aku....suma sure tau kan..hehee..
3. Bila blog anda mula beroperasi?
hujung bulan November 2009...owhh masih baruu...!
4. Siapa follower pertama anda?
follower pertama...urmm sape eyy..owhh member FB nama dia.... Aaam..
5. Ucapan kpd si pemberi award
thanks bebanyak...dlm ramai2 follower...fieza jugak yg diingati....len kali tag lg ehh..?
6. Tag 9 org yg anda rsa patut terima award ni.
owhh ramai tu..okeh..no hal...
Aleeya
Lyafrina
mamalieyna
Anje
Maszmadi
Chugie
Siti Hajar
Zue
Zaidah


ok kengkawan sila amik award ni dan jwb sekali soklan2 tu...jgn ngelat..!






2 comments:

mamalieyna said...

oooh tidak..tag lagi..hukhukhuk.. =P..over.. ada masa eina buat eh, byk tertangguh sbnarnya..huhu..

*eina dh jwb tag contest psl tudung tu..kt sini http://mamalieynaforcontest.blogspot.com/2010/07/contest-tudung-kesayanganku.html

Fieza79 said...

mamalieyna ~

ok takpe tangguh pon ok...hehee

nnt nak terjah tgk contest tudung kesayangan tu..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy