Wednesday, July 21, 2010

~ maKan naSi aYaM peRiuK beSar ~

Salam...

Ari ni citer psl mkn lagi....
lagi2 makan...lagi2 makan...lalalaa...!
best ni n3 psl jenjalan dan mkn2...

aktiviti kami sabtu lepas makan kat 'Nasi Ayam Periuk Besar'
ala tempat mkn ni just simple takda la mcm kafe2 mahal kan....muehehee...
janji sedaapp...berbaloi dgn rega yg nk diayar...

okeh taknak citer pnjang k...
so, layan kan je piccas....biar piccas yg berbicara giteww...!





ni la antara menu Nasi Ayam kat sini...da mcm2 nama tau nasi2 ayam ni seme....
antara nya Nasi Ayam Panggang, Nasi Ayam Madu dan Nasi Ayam Dot Com...
sempoi tak nama menu tu...tp jgn tanya pa rasa k sbb aku pon tak penah rasa Nasi Ayam Dot Com tuhh...muahahaa...


ini sup kaki ayam k...sure sume suka yg ni kan...fuhhh sodapp giler mamam kaki ayam ni...tp kaki ayam ni berbasoh k...muahahaa da ka yg tak berbasoh..?


sedap...sedap...ingat tu nk la snap tgh nyuap mkn tp tak smpai hajat...owg sebelah meja kami tak abeh2 menjeling pndang...malu jgk wehh....aku tgh snap makanan kat atas tu dijeling nya semacam. muahahaa...aku bt dek je...da ku kesahh..!

dh abis mkn xtvt snap2....ni kakak nya kije ghajen nk jd jurufoto lak...
snapan kakak...


sure heran kan ni gmba umah sapa lak kan..? nk tau ni la umah toke kedai ni...dh ala2 mcm resort dh umah ni...lawo je...!
ni salah satu sudut umah tu...

ni lagi....

dan ini....!

dh stat gila lensa...heee jakun je kan pandang2 mamat kt blkang tuh...!

muahahaa....lalalaa...

sukaaa....kenyang suda...balek terus bummm...tido...!

besarkan sket pic....

haishh Irfan ni dh pekena nasi ayam pon biskut maseh lekat di tgn...
apa2 pon lunch ari tu sgt la mengenyangkan...sbb takyah masak...
suke je tak kena masak ni...lalalaaa...





19 comments:

mek da ©™ said...

nampak cam sdppp..baper set satu..byk ek nasi dia..huhu

mek da ©™ said...

nampak cam sdppp..baper rege satu set..byk ek nasi dia..huhu

mek da ©™ said...

nampak cam sdppp..baper rege satu set..byk ek nasi dia..huhu

mamalieyna said...

ohho...nak sup kaki ayam tuuuu..tergoda gila2 nih! balik kena p cari kaki ayam la, nk buat sup!

waah irfan makin suka berposing dia ye..^_^

Zaidah said...

cantik n besornyer rumah toke kedai tu...sup kaki ayam tu mcm sedaplah....

MrS. F!zA said...

mak ai! lawanya umah tokey tu!!

~Siti Hajar~ said...

sedapkan fieza mkn kat situ..hehe..kami pnh p jgk tp xleh p sllu sbb jauh lor..huhu

maszmadi said...

ee cam best jerk tpt mkn nie?? kat ne erk?..

insang tekak ku tegoda ngan sup kaki ayam itur.. musti sodap..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

fieza...bulan pose nanti jangan citer sal makan2 ni tau..dok diam2...hehehe

Ena said...

nampak sedp jekkk nasi ayam tu.. teringin pulak tekak ni nak makan nasi ayam.. adeihhh!!

kemain posing yeh!.. heheh

Fieza79 said...

mek da ~

rega sepinggan 4.50 cm tu..nasi tu leh la thn byk gak..

Fieza79 said...

mamalieyna ~

eina takpe ghajen msk...wt sedap2 tau nnt jamu la kami2 kat blog2 ni..

Fieza79 said...

zaidah ~

mmg sedap pon zai..


Mrs Fiza ~

nama pon umah toke kedai musti la lawa...

Fieza79 said...

Siti Hajar ~

mmg sedap kan Hajar...btol la hajar lau nk mkn lebey bek mkn kat cawangan kulim je..dkt sket..takyah ssh pyh nk mai area sg kob..!

Fieza79 said...

Maszmadi ~

kat area sg kob...sedap mas..


Izan ~

hehee...bln pose takleh mkn mn nk da mkn2 lg tp taktau la mkn2 waktu berbuka nnt musti nk publish jgk kna..? ngan mare..

Fieza79 said...

Ena ~

kalau tingin g je cari kt area opis ena..musti belambak restoran nasi ayam..hehee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sedapnyer nasi ayam tu..

Irfan dh semakin pandai posinglah..
Mcm2 jer aksi diakan.. ;)

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

kak fiza siap pomot umah tokey lagi hehhe..mesti pasni dapat komisyen kan???

chugie said...

ya ampun.. nasi ayam tu buat sy terliur je tau!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy