Wednesday, July 7, 2010

~ seminar @ BAYVIEW BEACH HOTEL ~




Salam sumer.....

ehh pe dah jadi semalam arr...? suma komen2 tak kuar2
u all nya komen mmg kuar suma ehh pagi ni...? fieza nya komen tak kuar suma...half je
aduss leh tensen cenggini....! hope ari ni ok2 dan dh tak jadi mcm semalam...
mau riuh rendah semalam kan...sumer n3 merungut psl komen tak publish tu...hikkk
mcm kena blackout je...muehehee..

Sabtu dan Ahad lepas aku g berseminar k....seminar tentang penjagaan kesihatan kaum wanita keseluruhannya...agak menarik dan tertarik...!

whatever....layan piccas...maleh lak rasa nak cite panjang2...



seminar baru bermula....actually tempat seminar ni adalah di Bayview Beach Hotel, Penang..dkt je lebey kurang sejam perjalanan...

hahaa..yang bestnya seminar belum bermula kami dh siap
shopping bagai....mana tahan wehh nengok tudung2 dan baju bagai...!
rembat selai dua..heheh..

owg terawal masok dewan..semangat tu..!

pose itu wajib...hikkk

seminar dh bemula...kena bg tumpuan okeh..

dari balkoni...sejok mata memandang...!
haishh tingat lak pd anak2 aku tu sure suka sgt la sbb
da swimming pool dan beach bagai...(nk tejon tak bw bikini lak..muehehee..)



break time!....snap2 piccas ngan opismate...biyase la tu takleh blah..!

2nd day...

muehehee....see...aku menerai tudung baru rembat kat gerai jualan situ....
hikk poyo tak saba...

2nd day ni sgt menarik akan style pembentangan kertas kerjanya...
topik menangani stress...1 topik yg sgt aku suka...(sll stress tau..!)

ok dh abis topik ari tu...ilang stress..!

gini jugak salah satu menangani stress...leh gitu..?

konfem ilang stress sbb dah nak balek...yuhuuu...!




8 comments:

LYaFRINA said...

rajin fieza join seminar..kecantikan plok tu..lg best kan.. maintain sokmo la fieza,

itula tension kelmarin..hrp harini dh ok.. eyhhh betulla..still ada poblem cz kt n3 sblum ni.. komen lya hilang.. kat situ dia papat ada 20 komen..last buka ada 7 jer.. tu y n3 lama2 tu.. komen tu plok tgl komen y y reply j..sakit ati.. harap muncul balik semua komen kwn2..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

kak! tahun ni sekali pon tak p kursus lagi..alasan anak kecik.. dah mmg kan..

cane tu?kursus 7hari tak de lagi ni..huhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Fieza..Lily pon sama gak..semua komen2 ilang..huhu..dpt baca kat email jer komen2 tu..bila dh publish then tgk kat blog..semua komen ilang..hukhuk..geram..

mamalieyna said...

syok aaa seminar cenggini..leh tmbh ilmu didada...

amboi kemain lagi.. ni g seminar ke photoshooting ni..ekeke...takpe2x...biasa la kita orang pompuan ni kan..suka bab bergambo2 ni..hehe..

Aida said...

fieza, bestnya seminar awak ye .. kat opis ni banyak jenis kursus yg pasal keje .. tak pernah lagi yg bab mcm ni .. untungggg nya !!

iEtaFAkyR@ said...

bestnya pegi seminar2 ngan kgkawan. sikit sebanyak bleh hilang stress tu kan. sesekali seminar mmg layan, kalo kena selalu2...heheheheee...agak lotih gak ek nk tinggal anak2. all the best ya!

~aSHa~ said...

lama tak pg seminar yg berkaitan keperempuanan ni...uhuhuhu syok jugak sekali sekala

zue @ annaleeya said...

nih pegi seminar photoshoot ker??? kemain posing... hikhikhik!!!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy