Wednesday, July 7, 2010

~ yeayyy...yuhuu aku menang GA...! ~

yeayyy...yuhuuu aku menang GA 'Cayang Ibu' anjuran emacupcakes.blogspot.com
sonok dan teruja....kiye first time neh...!

sebena nya aku pon dh tak ingat tarikh tutup GA ni....joinkan diri dlm GA ni 3 Jun lepas
terpasan pon sbb da pengunjung baru syu-zana.blogspot.com menyapa ucap tahniah di shoutbox...! tq syuzana...
asal leh alpa ni...hukkk



ni la pic yg dipetaruhkan ari tu...~


Pic ni di snap time menghadiri Parents & Teachers Meeting (PTM) di
Tadika Inggeris Ceria Pintar (TICP)
waktu ni kami masih menunggu giliran dipanggil Teacher Azila
merangkap guru Irfan yg mengajar dlm class Irfan utk
dibuat semakan ke atas sumer subjek dan prestasi Irfan dlm class tuhh..!



Dgn senang atinya aku terima kemenangan ini...cewahhh...
thanks pada penganjur sbb memilih kami....




( ishhh....geram la takleh baca komen kengkawan di n3 semalam...
da 13 komen tp bl klik yg kuar cuma 4 komen sajok...bodoh tol...! )





15 comments:

Aleeya said...

congrats fieza..pic tu mmg sweet..:)

mamalieyna said...

ooh fieza baru tau eh..masa baru kuar result tu, eina dh bgtau fieza kt comment box..pasai comment tak kuar, tu yg fiza tak perasan ye..huhu..pepun tahniah! syokkan ^_^

|| NaFiRaa || said...

wahhh..tahniah~

::Mamalyna:: said...

tahniah:D...syok kan..

Zaidah said...

tahniah yer fieza....semalam satu komen pun tak ade....memang bengong

zue @ annaleeya said...

jgn tensen2 lagi yer... dah menang tuh... thniah...

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

wah...tahniah...tahniah...

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

wah...tahniah...tahniah...

Cik Syira said...

congrate kak fieza..=)
lpas ni join la byk2..
rezeqi mane tau kan..hehe

hajarus said...

tahniah kak... betul kak semalam blog pening... hajar pun ade comments yg termiss semlm tp besenyer comments tu x hilang tp akan ade tp lewat skit... dah beberape kali jg jadi...

Fieza79 said...

Aleeya ~

ye ke sweet..thanks..!


Mamalieyna ~

hukk itu larr psl smlm takleh baca komen kengkawan taktau 1 hape pon...mmg syok ni..!


Nafiraa~

toce2...


Mamalyna ~

tq2...syok tol...heheh


Zaidah ~

itu la mmg bengong..geram rasa takleh baca komen kat mana la dia nyorok...


Zue ~

tensen jgk rasa ralat je tak dpt baca komen2 tu..hukkk

tp best menang..!


Izan ~

thanks izan...

chugie said...

tahniah! tahniah! tahnaih!! bestnye menang!

LYaFRINA said...

tahniah..tahniah.. msti happykan???
lps ni lg semangat nk join GA

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah fieza..!!
Bestnyer menang..mesti hepi kan.. ;)

Aida said...

fieza, tahniah .. huhu

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy