Friday, July 23, 2010

~ daH lama tak cuTi2..! ~

Salam....

Masih merungut ni...nk lps tensen sebena nya...ngan ngutuk ehh
layan kan je la n3 gini...komen2 u olz membangkitkan mood...!
thanks ye...sgt2 hargai nya...lalalaaa..

kesian Irfan dan Anis dh lama tak bawa meka coti2 mkn angin
last nya coti2 besama asben dan anak2, tahun lepas...itu pon trip
anjuran opis asben...sume ditanggung, tak kuar wet cuma bawa wet utk suping2
sob...sob...




ni trip ke Terengganu...sgt best time ni...tahun ni nmpaknya takda trip sbb mmg sepatotnya dh pegi ni dh bln Julai ni...kena wt trip sniri la jwb nya...takpe tgu ye syg nnti kita g coti2....mama tgh kumpul2 wet ni biar jd gunonggg....muahahaa..


12 comments:

ayah,ummi, farish said...

maya pun sama.....dah lama sgt x bercuti..kalau x every year mmg i bercuti....tp x tau lagik thn ni planning nk gi mana...thn lps dah gi sabah

MrS. F!zA said...

akak, kitorg pon lama giler..last pi bulan2 tahun lepas ke cameron..pastu lgsg tak gi mana dh sebab pregnant skrg dh anak kecik plk lg la susah nk jalan2.. hehehe.. teringin nk pi pulau.. best kan kalo dpt main kat pntai

Ena said...

huk huk..
lebih kurang la..
mcm ena aritu nak kata bebetul bercuti tak juga.. lebih kepada ziarah menziarahi.. so, tengah cari masa utk p cuti2 bebetul..

bila nampak nama Anis & Irfan... tersa mcm anak sendiri pulak. ;D

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tak pe nanti ada rezeki mama bawak pi cuti2 lagik k...pi gold coast ke...

Fieza79 said...

ayah, ummi, farish ~

owhh sama la ingat kami sekuarga yg sll terperap kat kulim ni tk g memana....


Mrs Fiza ~

tu la sebena nya mmg tingin nk g cameron..last p ms Anis..Irfan lom rasa pegi lg...


Ena ~

lepas raya nnt baru nk plan betol2..hrp2 jadi la...

Fieza79 said...

Anje ~

ha gold coast...! tiada dlm senarai..hukkk lam mesia pon tak abes jenjalan..hehee

mamalieyna said...

huhu...nk g gak...bercuti...jom kita meow2x kt en hubby kita..hehe..ala fieza..baru last year..eina ni lg lama...huhu..

Qaseh said...

betul2 lama dah xg cuti..merehatkan badan n kepala otak ni..hmm tggu masa yg sesuai..bila ye?

Fieza79 said...

mamalieyna ~

huhuu dh meoww2..! tp wt taktau je...hukkk

ye ke eina rasa cm lama je tak g coti2 ngan fmly...nk p ronda2 kl jmpa eina leh...? hehee

Fieza79 said...

Qaseh ~

masa tu sll sesoai..yg tak sesoai ni ha ongkoss...hahaa..

zue @ annaleeya said...

duit dah jadik gunung, sedekahla cni sket.. nak bercuti gak... muaahhaaa...

tulah fieza.. klu dpt bercuti dgn family best kan??? ni pon tgh kumpul duit... anak2 request nak gi melaka...

Fieza79 said...

Zue ~

tu la wet tak jd2 gunong lg...frust ni...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy