Tuesday, June 22, 2010

~ anuGerah terhORmat..! ~



aku dapat award nie daripada Comel terima kasih yer...

1. apa nama blog dan knp letak nama itu?

Bahagiaku Di Sini...sbb letak nama tu...aku rasa blog dan kehidupanku seiring membahagiakan ku...

2. apa nama URL blog dan dari mana datangnya idea itu?

Fieza79...idea tu dtg spontan sbb byk guna ID tu dimana2...lau leh nak sumer owg tau thn kelahiranku..!

3. apa method dlm penulisan anda?
jari2 menaip mengikut rentak fikiran...da story sure nak citer2...sumer perihal kehidupan seharian...
4. pernah terasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?
owh tidak bt masa ni...! nape nak wt cenggitu masih waras..hehee
5. pernah ahli keluarga anda baca blog anda?
belom penah lg coz masih baru dorang pon taktau sgt....

6. apa perasaan anda bila org kata blog anda buruk sdgkan org lain kata blog anda cantik?
tuh dh tentu2 jeles nya pangai...kengkawan yg baik takkan memburukkan blog owg len kan...?
7. bila blog anda diberanakkan?

bila....November 2009...!

8. siapa org pertama yg tahu anda ada blog?

rakan terdekat...

9. apa perasaan anda bila ada org berkata ttg blog anda d sekolah?
hah di sekolah...nape nak citer2 di sekolah..? ntah rasa syok kot..hehee

10. sepuluh org sterusnya bakal di tag.

Aleeya
Azie
Maszmadi
Zue
Nureen
Siti Hajar
Hajarus
Zana
Mek Da
Lyafrina
Ena
Chugie

hohohoo...dh selesai tugasanku...!

8 comments:

Zaidah said...

terima kasih fieza kerana telah menyiapkan tag n award tu jangan lupa tepek kat sidebar tau...

chugie said...

uhuhu.. fieza, sy dh penah buat award tag ni.. nanti sy kasi link ek!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lily smlm pon dpt Tag Award ni dari Zai..
X buat lg..byk dh hutang x terbayar nih..huhu.. ;)

♥Azie♥ said...

haiyo tag lagi

Fieza79 said...

jwb sumer ngan tak jwb..! hehe kasi kije sket...

LYaFRINA said...

waa,,, terkena lagi..
btw..tq yer.. sbb slalu ingt lya.

Aleeya said...

huhuuu dapat lagi ..tq fieza :))

zue @ annaleeya said...

waaa... slalu ingat kt kiter... tenkiu..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy