Wednesday, June 23, 2010

~ meLayan bdk tenGah conTrol.. ~

Masih nak citer psl Irfan ye...rindu lak pd dia tgah wt pe la kat school skrg ni...!
maybe tgh fokuss blaja...! haishh leh fokus ke kt school tu gamak nya...
pikiran sentiasa melayang kpd menda neh...meh nengok pe mende tu..~






muehehe....susulan n3 kete kontrol...asik kan dia ngan idaman ati dia...?
siang malam ingtkan mende ni je tau...! lebey2 lg ms memula beli tu dia sebok je
nak balek umah (cuti sekola mgu lps Irfan stay di umah Tok)....sebok tnya bl aku nak balek kije pdhal
time tu bru kul 10.00 pg wehhh...lawak tol...!

suka nk di amik gamba dgn keter nya...!

tgk tu siap usap2 lg keter tu...!

ntah pe hal wt muka cam tu kan...? mama suka usik2 irfan tau..!
ckp Irfan cewi la hape....(Irfan)
a'aah kan dh btol pe mama ckp tuh...tak caya tnya
kwn2 mama...(mama)

last2 terbabass...! yuhuu...
dh2 simpan la keter tu besok2 leh main lg...(mama)
sebenanya bateri dh weak kena recaj....dia la snri godek2 tempat caj tu...
nk tgk pandai ke tak....pape pon boleh ke dia jgk...! mmg cekapp sgt bijak...hohohoo...!
psstt....dh mkn ke kwn2....fieza lom lg...opsst mesti ramai sdg berpuasa...!
jumpa lg...babai..skrg nk wt sesi jenjalan lakk....!






11 comments:

mamalieyna said...

waah syok ye layan main kete kontrol abg irfan, ajak adik arif joinlah..adik arif lum pandai men sendiri ni..hehe..

*kete irfan tu merah ke oren eh, sesekali nmpk oren, sesekali merah..huhu..pepun cunlah!

♥Azie♥ said...

amboi cantikye kete..

akak azie posa

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wak sayang tol irfan dengan ketenyer tu...balqis pun suka main kete control ni tau...

Fieza79 said...

mamalieyna ~

tu la Irfan leh ajar Arif main2 kete kontrol...pndai sgt tu kita pon tak pas control keter neh..!

keter tu kaler merah sebena nya...maybe psl flash kamera kot eina..!


Azie ~

lom abis ganti posa ye Azie...slmt berbuka..


Anje ~

wahh Balqis pon suke men kete2 kiye lasak jgk la kan...?

Qaseh said...

hmm..mcm2 karenah dia...xpe la yg penting jgn kacau kita dah la...

Fieza79 said...

Qaseh ~

tu la mmg la dia tak kacau...biarkan je dia dgn hobi dia..hehee

Zaidah said...

bleh pinjam keta...keta yang warna merah tu...hihihihi

chugie said...

irfan sayang benar kat keta contrl die tu ye..

firahadifa said...

bagus nyer anak u , syg ngan toys dier , kalau i , beli hari nie . esok belum tentu leh jln lagi

'NuReeN' said...

sure asyik berkepit ja ngan keta control tu..
nureen dh jwp tag fieza
http://nureenasir.blogspot.com/2010/06/anugerah-terhormat-top-blogger.html

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sayangnyer Irfan ngan keta dia tu..
siap usap2 lg yer.. ;)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy