Monday, June 21, 2010

~ oLe2 daRi sebeRang...! ~

haaah..! ari tu da owg tanya pa mende yg di shopping @ Medan....so Fieza citer kat sini ehh..?
korang mesti dh agak kan brg kebiasaan yg harus di bawa balek dari sana..!
so takmau citer pnjang....scroll n tgk sniri ehh..







dh agak kan...nah siap terhampar!...
telekung plng murah leh dpt kat sana...cantek2 wehh..!
ni kiye plng cantek bg Fieza larr...if korang ckp tak tantek pa aii nak wt kan..
suka ati larr...heheh
tgk munga2 nya menarik..tebal lg dgn sulaman..!

dari pandangan dpn k...! hohoo harus simpan wt pakai
solat raye...!


yg neh for my Anis...telekung utk bdk tecik...tp tak tecik sgt larr
besor gak tu sesak2 wt Fieza pon lepas tuhh...almaklom saiz aii kan tecik2 tomey...eheh
meloya dengor ehh..!
show sket munga2 nya...

sepasang kain for me....wt pakai sedondon with my opismate nnt..!


tak lupa kain batek indonesia....ini kain batek lepas k...
sbg persediaan awal...gerrr owh tidakk..takott..!




12 comments:

chugie said...

huhu.. dh agak dh. kalau g indon, sure beli barang2 ni kn?? sama lah kite... kalau boleh, ngan kedai2 tu nk di angkut sekali tau!

mamalieyna said...

einanye takde ke?..hehe..cantik telekong..lama tak beli la..dok guna telekong hantaran je ni..elok lg! ^_^

♥Azie♥ said...

sangat cantik..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik2 telekung tu..
Kat sana mmg harga murahkan..
Mmg syioklah klu bershoppig kat sana..

Kain batek tu persediaan utk apa? :D

LYaFRINA said...

owhhhh.. comel la telekung tu.,kalo style g2 kat malaysia.. msti harganya mahal bangatttt!!!

**fieza... xpe ..selalu beringat.. act.. rasa seram gak..

Zaidah said...

setiap manusia akan mati..tapi seramlah bila sebut batik lepas...so cantik n banyak sulam telekung tu...

Fieza79 said...

Chugie ~

lau leh nk beli sumer yg murah2 yg takleh dpt kat mesia...!


Mamalieyna~

eina nya..hikk lupa la plak...rasa ralat tak li pape dr sana tuk rakan blogger..!


Azie ~

mmg cantek...!


Lily ~

mmg murah kat sana d smping design yg maveles...kat mesia sah2 mahal..!
fieza dpt telekung dewasa tu dgn rega RM41.00 je...

Kain batek tu utk persediaan diri kita bl dh smpai ajal..wt tudung mayat..grrr..!


Lyafrina ~

btol tu mmg murah kat sana...! design yg tak tahan tgk dgn rega yg kira murah bgt...!

btol Lya sbg persediaan tu...!


Zaidah ~

dlm kesonokan kita kena la ingat mati jgk...taktau bl ajal nak menjemput sekuarngnya kita tak lupa dr bli keperluan utk idup je...mati..? kena gak ambik kira...
lau bkn tuk kita pon tuk owg tersayang kita mngkin..huhuu..!

mek da ©™ said...

byknya soping........bestt

~Siti Hajar~ said...

cantik corak telekung fieza tu, anis pya pun sama sesuai tuk kanak2, mmg giler shpg sana murah2 kan? telekung tu sy rembat 6 helai bwk blk m'sia, blk sini mak tegur 'awat xdak telekung dah ka kat m'sia ni' uhukk..btl jgk kata mak tu tp masa beli tak hingat..haha

zue @ annaleeya said...

cantik ar telekong tuh... klu kt mesia msti mahal kan???

Ummi Aisyah said...

cantekk bangat telekung tu kak fieza.bape reganya?

Noreen said...

santeknyer telekung bonga2 timbul ag...
opsssskain batik lps untuk persediaan awalll???
hihihih....

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy