Monday, June 7, 2010

~ sanTai...@ panTai R&R baGan aJam ~

Cuti Hari Keputeraan YDP Agung sabtu lepas kami berlibur di sini..!
di Pantai Bagan Ajam...sgt sonok keh
kiye kepingin ambik udara pantai neh yg buat kami ke sini..
nak pegi Batu Feringghi dah alang2 petang...layan pantai ni pon dh ohkeh hape
sebelum libur2 kat sini kami berada di tempat yg len...(nnt citer ye..?)
Irfan dan Anis if sebot je pantai pe lg melompat larr..!
dpt main air pon dh cukop....
Agak ramai umat manusiye yg turut berlibur di situ keh..
yg best nye aku nengok ampir rata2 sume yg da situ, dgn aktiviti snap piccas..!
hehe termasok la kami keh...?





damai btol berada kat sini...ilang sumer stress k..

kiye menunggu senja berlabuh la ni....menikmati keindahan kala senja melabuhkan tirai malam...ehcece so romantik..!

ptg tu ramai pasangan penganten yg wt photoshoot...so kami pon wt photoshoot gak..! tgk neh cam penganten gak kan? tp penganten lama..hohohoo..!

peneman budak berdua yg tgh sgt sonoknye...main dan main..!

best rasa kan jenjalan sini...! dh lama tak melepak tepi2 pantai neh..ajak en hubby asik postpone je kije nye...

kemain suka Anis tuh..sama bising mulut dia kat luar or kat umah dok potpet2 tak abis2..layan je anak pempuan sowg neh...

cepat2 je ambik port kat area batu2 sumer neh...ramai owg time tu larr...sgt cantek if wt photoshoot bagai...bila kan tercapai angan2 wt outdoor photoshoot ni yerk? tingin n tingin sgt tau..!

hubby yg soh pose cenggini ehh?....agagaa..

taknak la cenggitu!...hubby snap jugak..nak snap awan la konon..! lawa takpa la jugak...

curi2 snap hubby, tau nye snap gmba aku je...dia la plak kan? ehh mana owg2 yg ramai2 tadi dh balek sume ka hape? dh balek sumer wehh...tak reti2 hape dh maghrib..balek solat maghrib k?

dah2 balek sumer...! kan tak elok lepak2 time senja tak reti2 hape..?

ermm dh basah lencun Irfan...elok la tu if nak blah..
caucincau....!




22 comments:

LYaFRINA said...

PANTAI............
best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i like!!!
pic pon semua cun2... suka la..
pantai ni dekat port k fieza... kt blakang tu nmpak mcm gaya2 port j.. hehehehehe...

**PHOTOSHOOT BERJAYA!!!


**fieza..lya just bg pndpt j ni.. apa kata kalo fieza remove word verification..lg senang org nk komen sini.. dh byk kali nk leave komen.. asyik error j..

Aleeya said...

fieza..tengok gambo tu cam dari siang ke mlm tu..lama lepak kat pantai hahaha, ye la mula2 gambo tu cerah.last2 gambo irfan gambo dah gelap kat belakang..

kiyut muka irfan..
lama da tak ke pantai2 neh..takde masa...

Fieza79 said...

pantai neh mmg kat port la lya..
yeahh bjaya ke photoshoot tu?? hehe lawak btol!

ye ke lya..sll error ek? hurm jap nak godek2...thanks lya..!

Fieza79 said...

Aleeya ~

tak da lm sgt leeya...lam sejam lebh jerk..
skrg kan kejap sgt dh gelapp..

tu la lm2 skali baru leh lepak2 kat pantai...tu kiye dkt sgt takyah drive jauh2..

zue @ annaleeya said...

wah... best jenjalan... kita balik umah PIL jerk.... heheh...

klu lya bg pendapat, sy nak bg pendapat gak bulih????
klu bulih komen tuh wat pop up window jerk... sbb bila nak kembali ke blog fieza, lambat sgt nak bkaknye... huhu!!

♥Azie♥ said...

HAI FIEZA,TQ YER SUDI JENGAH BLOG SAYA,

LAMA SAYA TAK DTG SINI..RINDUNYER

♥Azie♥ said...

HAI FIEZA,TQ YER SUDI JENGAH BLOG SAYA,

LAMA SAYA TAK DTG SINI..RINDUNYER

maszmadi said...

wah best nyer.. kalu wat photoshoot time nie best jugak kan..

Fieza79 said...

Zue ~

ye ke cam tuh..okeh dh cam tu nnt fieza tuko kan ye? thanks zue coz sgt prihatin..

asal cuti je gini la xtvt kami jenjalan kije nye..!



Azie ~

ye la Azie harus sentiasa jenguk2 kan...? thanks dtg semula kat sini..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

SYOK LAH LEPAK2 KAT PANTAI KAN..
ANAK2 LAH YG PALING HAPPY..
SAMPAI KE MLM YER LEPAK KAT PANTAI.. ;)

mamalieyna said...

waaaaah syoknya lepak2 tmpt camni..memang tenang dan damai jiwa dibuatnye! piccas pun best2..menarik dan tertarik...! ^_^

chugie said...

bestnye lepak tepi pantai.. lelebih part matahari nak terbenam tu. alamak, romantik tul.

sudi juga incek suami mu jd photografer ye.. kalau suamiku, harus dipaksa baru nak amik..ekekkeke

Ena said...

bestnyerrr..

dah lama kita tak bawa anak2 p jenjalan.. huhu..

cantik la gambo2 tu.. kalau edit gune software lightroom lagi gempak.. sbb gambar2 awan tu buat gambar bertambah cantik.. lebih2 lagi tuan punyer tu dah memg cantik.. :)

Fieza79 said...

Maszmadi ~

mmg la best wt photoshoot kat sini..ramai gak yg tgah wt photoshoot time tuh..!


Lily~

nama pon lepak kan? sure la enjoy..byk2 tmpt, pantai la fieza plng suke


Mamalieyna ~

mmg damai eina..! enjoy btol..


Chugie ~

btol tu tang matahari terbenam best kan..
en hubby tu pon skang dh tkena badi blogger tegar larr chugie...! tak suwoh pon rela je snap2..hehe



Ena ~

tu la if edit lg gempak kan? pic tu tak edit pape...
mana da tuan punya ni cantek ena..!
kamera tu je bt nmpk owg tak lawo jd lawo..hehee!

Azfa said...

fieza..baru 2minggu sudah pg bagan ajam..rumah adik kt teluk air tawar..dia baru pindah..x sangka ada pantai cantik kt situ..

rajin amik gambar...satu family sporting nk posing...

zue @ annaleeya said...

wahhh... fieza dah tuko pop up window erk... tenkiu sbb fieza dgr gak pandangan saya... hehehe!!!

Fieza79 said...

Azfa ~

owhh dtg bagan ajam ye Azfa..nape tak singgah kat situ..taktau ekk?


Zue ~

ye la zue just taknak nyusahkan kengkawan yg nk komen...sgt hargai nye!

~Siti Hajar~ said...

amboi berposing sakan fieza anak banak kat pantai tu...cantik2 gmbr!

mmg best kan p kat R&R Bgn Ajam tu, rs tenang je tp ramainya org jgn ckp la kan?

*fieza, nti kita pakat bwk anak2 g situ nak? mesti bestkan? riuh 1 pantai tu...haha

Fieza79 said...

biyase la siti kaki begambo takleh blah kan?

mmg best la kan keh nnt kita pakat2 bawak anak2 kita..riuh rendah..!

aLyNnZ said...

sejak ada danish alynn blum pernah lg bwk danish g pantai..teringin gaks..dulu time cintan cintun hubby slalu bwk g pantai time pg tgk matahari naik..indahnyer..

sonok tgk anak fieza dh besar..danish ngah lasak skrg nie..

Fieza79 said...

ank2 dh besor rase lega sket alynz...
nk g mana pon takde mslh..

Anonymous said...

rindu pantai bagan ajam. pernah mandi situ masa kecil. tapi dulu pantai tu lagi cantik :')

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy