Tuesday, June 22, 2010

:. keTer baRu...! :.

Jgn keliru ngan tajok ini...
bukan keter baru Fieza ye tp keter baru si dak Irfan...maveles keter ni tau..!

ok2 sius k....sebenanya nak publish Irfan nya keter kontrol ni kan pe, Irfan la beria2 amik gamba dia nya keter....tp snapan dia tak bagoss...! so tuka amik snapan mama dia nye...
layanzz...




besor kete Irfan ni...smpai tuan nya sniri nak kelek pon tak lepas....hohohoo..ke mana2 sj di bwk nya keter dia neh...sgt sonok dn teruja dia tau sbb abah yg belikan...wehh sgt mahal buang wet je abah bg mama wet tu lg best..! hehee... abis la 1 umah keter tu meronda smpai kaki aku pon di ghabat....haissh mau terlangkup aku ke lantai di wt keter neh...mmg hangen mama tau itu mlm...! control..control k....dh nama pon keter control kan...? redha jerk..!

nahh...! amik ko... kabinet tv mama jd tmpat paking...haishhh
Irfan soh simpan jgk itu keter bek2 dlm kabinet tv....hohohoo...ranggi ekk..? mama baru cdg nk letak munga2 kat situ la syg...!


13 comments:

Qaseh said...

itu feel anak lelaki, anak perempuan xtgk lagi...mesti penuh kabinet tv tu dgn patung...haa haa

Aleeya said...

lor nape irfan parking lak kete tu, takde lesen eyh, takpe nnt auntie dtg auntie bwk irfan nek kete eyh hehehe

LYaFRINA said...

bapa ku pulang dari kota..
bapa ku belikan kereta...

budak2 laki mmg suka sesuatu y automotif kn.. normalla tu..

mek da ©™ said...

wah dasyat kete baru dia..ekekek

|| NaFiRaa || said...

muehehehe... lawa parking!! x can mama dia nak taruk bunga dah~

chugie said...

owh..ingtkan fieza yg beli kete baru, nak ganti keta gen 2.. hehehe.

Wah, cantiknye keta merah itu.. buat sy tergoda!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tak pe nampaknyer ibunyr kenalah letak pasu bunga kat tempat lain...baik punyer parking tu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik tmpt parking keta Irfan tu..hehehe.. :D

♥Azie♥ said...

fuyooo lawa kete..pinjam leh

mamalieyna said...

lawaaa tuuuu...arif nye merah! tp still park je dlm kabinet tv mamanye jugak! tak pandai nk men lagi..nnti jd cam irfan lah! boboy..gitulah ye..hehe..

~aSHa~ said...

baik punye parking tu..ehehe ini la anak teruna ye

Ena said...

heheh..

sia ada parking khas lagi tu.. org len tak leh parking dah.. kete irfan jek yg boleh.. heheh

Noreen said...

wah baik punye parking...
santek keta baru irfan...riza nak pnjam boley??/=)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy