Thursday, June 24, 2010

~ suRuh maKan naSi taK naK...Lau ngan juNk fooD... ~

ermm....lg citer psl Irfan..minggu ni layan citer Irfan k...?
geram sgt dgn ini bdk...nak suruh mkn nasi pon kena paksa tau...!
tp lau dgn junk food kemain suke lg...haishh cam na arr nk wt dia mkn
nasi byk2...? nasi tu mkn jugak tp sekadar cukop2 syarat mkn je...huhuu risau wehh..
meh tgk ni....




sbb dgn menda ni larr pewot dia jd kenyangg...!
tu kdg malas lngsung nk singgah kedai if dgn dia...
tgk tu siap menari2 bagai dgn minuman tuhh....ishhh geram...!
ni kat umah my mom k....tu psl la aku takleh larang tau...tok wan kasik jgk..huhuu..
sll tok wan belikan kopok2 ni...pe nk ckp lg kan...?
takkan nk ajar ayah aku lak kan...?

smpai pejam2 mata....wt hegeh2 tu sbb mama tgh bising2...!

lg kita mrh lg dia suka tau...! tak kesah langsung tau ini bdk...

muehehee....da abah lg la melampau...!
saba2....dok umah tok dia leh larr nnt dh balek umah takda sumer tu k...?




13 comments:

mamalieyna said...

WAA SYOK EE IRFAN TUNJUK AKSI DEPAN MAMA KT UMAH TOK..HAAA BALIK KANG TOKLEH LA NAK EKSEN2 GITU..HEHE..

TU LA KAN, DAH ATOK YG KASI CAMNO..TAKKAN NAK TEGUR AYAH SENDIRI..UIIK.. =P

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

ehmm..kena tegur tu kak fieza..bahya gak kalu salu sangat minum air tin n makan junk food..tapi tula, bila depan orang kadang2 jadik serba salah lak kan

chugie said...

ayoyo.. ini sangat bahay ni..

irfan, tak mo makan junk food banyak2 k.. not good lah!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Budak2 Mmg suka mkn mknan ringan ni..
klu dh mkn tu..perut dh kenyang..
Nasi pon dh x nk mkn..
Mcm2 aksi Irfan mkn tu.. :)

LYaFRINA said...

hehehehehe.. macam Fain jer si irfan ni..suka junk food.. kalo fain tu ssh benor nk mkn nasi.. last2 maggi gak y dicari..kalo masak tu ok la jugak.. ni mkn mentah2 dgn rempah tu... sbb tu la slim sgt body fain..

fiza.. kena cuba la elak irfan selalu mkn junk food..kan jd cam fain.. hehehee

♥Azie♥ said...

budak2 mmg suka makan junk food nie

Zaidah said...

bahaya makan junk food...anak2 zai biasanyer dapat makan junk food bila gie kedai ngan ayah dia....klu dengan zai jangan harap....

Aleeya said...

irfan cam wat iklan laaa hehehe, damia pn sama junk food ske, tapi leya mmg pantau la..bg kdg2..tapi budak2 ni mostly mmg ske junk food kan..

mek da ©™ said...

hai jgn kata bdk..mek da pun sma..eeee

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

budak2 mmg susah mkn nasi kot! :)

Qaseh said...

atuk n nenek mmg syg lebih cucu dia drpd anak sendiri...kalo cucu nakal mcm mana pun xkan marah punya lahhh

Aida said...

rasanya bukan irfan je yg suka .. ni hah, mak budak lagi suka .. siap gaduh dgn anak tu .. betul tak ?

Ena said...

budak2 memg suka minum or makan mende2 yg macam tu kan!.. nasib baik la anak2 ena, ena tak benarkan minum terutamanya yg bergas.. lgpun ena & hubby pun tak suke sangat..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy