Friday, June 18, 2010

~ sambungan cuti2 @ MEDAN Part 6 ~

Jemu tol kan asik pasal Medan jerk..? tp lau tak abadikan kat sini rugi lak kan..?
sekurang2 nya utk tatapan kemudian hari...setuju tak kawan2?
Pape pon layankan je...ngeh..ngeh..!




malam ke-2 kami menginap di Parapat Cottage..!

kami nya dinner di Parapat Cottage....tgh lapar gini nmpak sedap je
lauk tu kan..? maap ye pd yg tgh berpuasa ganti..hehe..!

lepak2 di swimming pool lorr...! taktau nak g mana neh sebena nya...
malam maseh muda so kitaorg pon just lepak2...!

bilik kitaorg...!

nyenyak tido malam tu almaklom la fenat sgt..!
bangun pg je trus snap2 piccas lg..haishhy...!


nmpk sejokk dan berkabus di belakang tuhh kan...? tp mmg sejokk tau...!

wahh if la leh rest cenggini kan bahagiaa...uwaa! pasni kena jln dan jln lg....
lom ilang fenat smlm wehh...!

dok lam bas pon dh berjam jam lamanya....takda smpai ke mana...
makan lg...! ni lunch kat mane ekk...haishh sal leh tak ingat ni hah?
lawa2 pelayan kat sini berbaju merah lg....!
tu lunch kami k...?

snapan sekitar restoran tu....

lawa bonzai neh if letak kat umah aku musti gempakk...!



kami singgah di Istana Maimoen k...?
bergamba beramai ramai siap da jurukamera berbayo...
pasni kuar kuar wet lg...hukkk..!



psstt...las k psl medan slps n3 neh...! arghh lega rasaa...hehe!


6 comments:

Aleeya said...

vavavaaaa cantek2nye baju u olz...hehehehe beli kat sana eyhhh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

ye lah..Cantik baju yg fieza & member2 pakai tu..

Bahagia rasa klu selalu jln2 cuti cam ni kan..kita x tau bila lah nk p OberC lg..Asyik2..OberC kat S'pore jer..hukhuk.. ;)

qaseh said...

wahh..mmg bercuti sakan ni..siap seragam bagai, jeles u

sYiRa..(◕‿◕✿) said...

wah!!bestnye shoping2 kat sane..
mesti byk bli kan..hehe
tempat yg pegi sume nampak best2..

mamalieyna said...

waaah depa..sedondon..lawa la..^_^

mek da ©™ said...

fiza nih company trip ke

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy