Friday, June 25, 2010

~ sesi temPek2....~

Selamat Pagi Jumaat...!

Semalam mood berblogging agak malas2 maaf ye pd kengkawan yg umahnya Fieza tak sempat nak jenguk2....hari ni pon maseh rasa malas tp idak la semalas semalam ye...

Hohoo ati sgt senang ari ni....yeayy setelah hmpir 4 bln menanti akhirnya Gen2 ku dh pon keluar
worksyop ptg semalam.....muehehee ingat dh tak da ghupe lg Gen2 setelah teruk accident tu ari..
rezki kami maseh ada dgn keter tu lau idak urmm alamatnya kena carik keter baru larrr dlm situasi kempihh nehh...! alhamdullillah Allah permudahkan urusan kami...sukur2...!

Membebel lak...ehh bekenaan tajok di atas, jgn konfius2 erkk...?
Malam Ahad lepas kami g jenjalan ke Pasar Malam....last2 terjumpa 1 benda alah ni...hehee
Pernah tertengok lam blog Mamalieyna ari tuh psl benda ni....pe la ye..suspenn je kan...?
nak tau jom layan piccas ni....~








benda ni ghupenya....! hehee bekenan tgk umah Mamalieyna da tepek sticker wall ni
so dh terjumpa tu terus la rembat....hohooo...! cantek tak...cewahhh suke...
bukak je pintu umah terus leh nmpk bnda ni...i loike!

yg ni ditepekkan di dinding atas utk ke dapor...tungkus lumus tau aku ngan
en hubby itu mlm hehee excited...!

di tepi meja makan....plng suke yg ni tau...!
mcm pokok btol pon da skali skala pndang....hohoo...

owhh yeayy..di ruang tamu k....
see...bdk 2 owg tu interprem...! suke dorang men tepek2 wall sticker...
sesi tempek2 lom berakhir harus di carik lg bhn tempek bt letak di bilik
msg2 k...? lom dpt lg yg sesoai utk tempekan di bilik....muehehee...!




21 comments:

♥Azie♥ said...

cantiknyer...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mmg cantik lah..
Klu lily ada umah sendri pon nk gak tempek2 sticker..Tp apa leh buatlah tinggal kat umah sewa jer nih..sob..sob.. ;)

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

cantiklah! teringin nak buat tp tak dak masa..asik dul layan anak ja.. hehe.. lawo la bunga2 tu..

chugie said...

wah.. kereta dah kuar ye.. alhamdulillah, syukur.. drive carefully k..

emm, wall sticker.. cantik lah! murah lg kan?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cun2
tapi sy takleh buat camtu
sbb duk umah sewa..muehhehe

zue @ annaleeya said...

ader gak beli sticker nih ari tuh.. tp tak smpat nak tepek lagik... huhu....

Fieza79 said...

Azie ~

mmg tantek...hehee


Lily~

btol gak ye takpe cpt carik umah snri hehee pandai je fieza ni kan..soh owg carik umah cm beli ikan je...


Mrs Fiza ~

lorr sebok melayan anak ye...ok2 ank lg penting kan..tepek2 kemudian2 if free...


Chugie ~

sukur kete dh kuar...

mmg cantek dn murah lak tu...ingatkan mhl..!


Rose~

ye ke rose...fieza pon dl2 gian je nk deco2 umah ms lom da umh snri...tp skang dh lepas sumer gian tuhh..hohoo..!


Zue ~

urmm fieza if dh bli takde la peram2 sbb mmg jenis tak sabo...hehee

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

wah caintik...cantik...

~Siti Hajar~ said...

cantik la fieza...hjr pun dah beli tp xtampal2 lagi, nak tgu dekat nak raya nanti la..

*bila tgk rmh fieza, btmbh smgat nak tempek nih..hehe

Aleeya said...

wowww mmg cun...

mek da ©™ said...

cantik tp umah mek da xleh tempek kot..haikal tuu kerjakan nati

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

cantek..kat rumah pon ade tiga..bes kan main tempek2 camni hihi

Aida said...

fieza, ada jual ke? kat mana bley beli ?? ketinggalan zaman betul saya ni .. huhu

Mimie Fazira said...

hehehe ... hobi kita samala ... kat sini jual murah je .. 1 - RM 2 ... fieza dpt brp kat sana ...

nanti acik mimie buh dlm blog ...

Fieza79 said...

Izan ~

tq izan sb kata cantek..hehee


Siti Hajar ~

Fieza79 said...

Siti Hajar ~

la dh beli nape tak tempek...tempek cpt pastu publish kt blog tau...nk tgk hajar nya sticker wall lakk..


Aleeya ~

cun ke...? tq Leeya..


Mek Da ~

ye nnt haikal g korek2 sticker tu naya je kan..? tp leh aje tp tempek agak tgi sket pon jd style tuhh..


Ummi Aisyah ~

owhh pon da tempek...best kan men tempek2 ni haa...


Aida ~

sure la da jual..fieza bli kt psr mlm jerk...murah je RM 2.00 utk yg saiz kecik..bsrnya RM 4.00 je...
fieza pon br tau tu yg jakun sket tu heee..


Mimie ~

ehh lebey krg sm la rega dia...! murah kan..? nnt publish la k..

Aida said...

fieza ~ dia cantik .. sbb bukan senang utk kita nak draw kat wall ni .. nak² mcm saya yg mmg keras tangan ni .. hahaha

Ena said...

cantik la..

ena pun tengah mencari juga.. nak tepek kat bilik budak2 tu.. tapi riso jugak sbb si adik tu suka nau kopek.. haihhh!!

Qaseh said...

wahh..mmg i berkenan bangat tempek2 bunga ni...nnt kalo ada umah sendiri satu umah nak wat cam ni...

rieda96 said...

cantik..!! yang macam bunga kat perfume flower by kenzo tu pun cantik, tapi kat ikea rasanya dak takde stok kan.. heheh..

Fieza79 said...

Ena ~

mmg la bdk baru nak besar nak tepek menda tu sumer harus dikopek nnti...tp if tepek tgi sket ok kot..


Qaseh ~

owhh lepas ni lau dh da umh sniri ntah lebey lg dia dia tempek 1 umah...hehee..


Rieda96 ~

thanks...yg mcm bunga kat perfume flower by kenzo..? yg mn satu tak bape pasan plak...kat ikea dh takda stok sbb sumer dh jual kat psr mlm je..heheh

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy