Friday, June 4, 2010

~ cuti2 @ MEDAN ~

Ahh....dah petang suda..
pasni nak balek sebelum tu sket n3 ptg ni...
sok cuti..cuti..! nak shopping ler..
hikk nak bagitau sket actually bakal berangkat ke MEDAN, INDONESIA...
ari khamis next week aku bersama ofismate akan ke sana..!
tak sabo weh!

ni adalah annual trip opis tp berbayar tau..bukan free..!
just leh wat loan utk sesape yang nak join...
aku pe lg tak lepas peluang sambil jenjalan mkn angin
leh wt loan lg...menambah hutang yg dh sedia da skrg neh..
tak kesah janji hepy..lalala..!
hubby dan anak2 terpaksa la ditinggalkan jap
meka tpaksa redha je demi mama yg tak abeh2 nak beronggeng..hehe..




my opismate yg bakal bersama aku nanti di sana..
harus beronggeng..!

6 comments:

chugie said...

wah.. syoknye cuti beronggeng..

happy holiday ye!

pak long said...

salam...
memang bahagia betul la...
appy selalu hendaknya

nieyla nadia said...

nanti amek award kat blog nieyla yer...

LYaFRINA said...

SEKAMAT BERONGGENG!!!

Pn. Zana said...

Fieza..syoknye leh g bercuti ngan kengkawan kan ??. really need it now. but, tgu Ammar dh beso sket.x leh risau sgt tinggal dgn ayah die tuh.hehehe..take care yer..:)

Aida said...

fieza ~ best nya dapat berjalan sambil bershopping .. huhu .. selamat bershopping ..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy