Wednesday, June 30, 2010

~ teNang raSa jiWa... ~




Salam petang....
aduhai serabotnya aku pagi tadi dgn kije ntah cam serabaiii..!
nak blogwalking pon takleh tadi...hukk sob..sob...
serabot gila pagi tadi rasa cam nak blah pon da....hurmm saba je la aku
mood tak okeh jiwa pon tgh kacau bilau....ntah hape punya mood ari ni daa..!
mueheheee....

Tapi....alangkah bahgia sekejap if da owg kasik menda neh time2 cenggini....
pe la mendanya tu....muehehee leh scrol2 kat bwh larr....ngeh ngeh....

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^



tadaa...! huhh if da la owg yg bermurah ati nak surprise kan
sejambangan munga ni kan..best...! seumo idup penah dpt sekali
je dari en. hubby....ms bcinta leh aje...skrg pon nak jugak....! tak reti2ke nak
kasik munga dh...? siannn....
(bunga ni sebena nya pinjam dr adik aku nya....dpt dr bopren wehh....jelesss...!)









10 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sama lah kita fiza..pernah dpt bunga sekali jer dr hubby..tu pon time cintan cintun..hiks.. ;)

|| NaFiRaa || said...

ai pon sama~ dapat sekali jek tu pon time konvo.. hehehe

Ena said...

hehehe.. tingin nak bunga yeh!.. TAPI TU LA,, bunga hidup nie ak leh tahan lama kan!.. tapi sy still simpan pemberian tu.. kengangan tol rasanya.. :)

harap2 rn. hubby fiza baca la n3 nie.. pastu dier akan wat surprise anto bunga lak kat opis pasnie.. hehe

LYaFRINA said...

hehehhehehe...
kalo hubby baca ni confirm dapat..
mintak2 la dia baca.. lya pon msa belum kawin dulu..slalu la dpat.. sekarang??? huhuuu

Zaidah said...

ZAI PUN DAH LAMA TAK DAPAT BUNGA...RASANYER LAST DAPAT BUNGA ASBEN BAGI TAHUN 2008...TAHUN LEPAS N TAHUN NIE DIA TAK ADEPUN BAGI BUNGA HUHUHU...

♥Azie♥ said...

samalah ngan saya..klu saya mintak..cik abg mesti kata lebih baik belanjamakan dari beli bunga tak boleh makan..gerammm tau..hehehe

cantik bunga tue...suka bau dia..

zue @ annaleeya said...

tak penah pon dpt bunga2 nih... en somi bkn romantik gitu... lgpon dia kata, beli bunga mahal2 pastuh layu gak...!! hampeh.. huhuhu!!

Fieza79 said...

huhukk...ingatkan fieza je skali seumo idup dpt surprise bunga....upenya sumer lebey kurang sama je...penah dpt bunga sekali je masing2 dr en hubby tu pon ms cintan cintun...?huhu kita seghuperr...!!

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hehehe...tak lama lagi pesta bunga kat putrajaya...jangan lupa datang ek...

fieza, kita tag awak tau...

Aleeya said...

hehehe best kan dpat bunga ..till now nak masok kawen 4 thn..hubby still bagi sejambak bunga gitu hehehe..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy