Tuesday, June 29, 2010

~ CONTEST MATA MENAWAN~

CONTEST MATA MENAWAN




Nak cuba join contest ni mana tau ada luck leh dpt contact lens free...!

syarat-syarat penyertaan :)

1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
3. pastikan 1 gambar je taw..
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)
hadiah
pemenang mata menawan: * akan dapat 1 pasang contactlens made in korea yang tahan 1 tahun dan pemenang akan decide sendiri nak contactlens warna apa..(fatin akan contact dgn pemenang kalau dia ada rabun fatin akan bagi dia contactlens yg ada power)
*akan dapat hadiah misteri yang boleh mencantikkan mata.
referral terbanyak: akan dapat hadiah misteri dari fatin.(hadiah yang boleh mencantikkan mata)



okeh pic yg dipertaruhkan adalah ~


amik je pic yg ini...da rezki insyaallah kan...?
takda overconfident pon nk menang leh aje sekadar suka2 dh larr...
owg kata saja syok2...muehehee..!
okeh... kpd pihak penganjur...hope memenuhi syarat...
dan
kpd yg berminat sila la join2 sama syok2 jerk...!
nak tag 5 owg :
Lyafrina
Aleeya
Zaidah
Chugie
Siti Hajar
lau sudi join k takmo pon takpe tak paksa na...!


9 comments:

~aSHa~ said...

good luck...mmg cun mata yu tu..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah cayok2 memamngmenawan pun

Aleeya said...

lawa mata fieza..erkkk nak kena wat ke nehhhh tapi mata leya sepet huhuuu

Aida said...

fieza ~ good luck .. mata awak mmg cantik ... mcm mata irfan gak .. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck..!!
Mmg menawan.. :)

zue @ annaleeya said...

gud luck tau..!!

LYaFRINA said...

hehhehe.. gud luck.. aik..ada kena gak tu.. mata i x menawan.. tp xpela..nk join gak..

♥Azie♥ said...

good luck..moga menang..amin

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

memng menawan abisla kak fieza,,gudlak!!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy