Tuesday, June 1, 2010

~ menjawab tag Anje ~


Ari ni sebab takda pape nak n3...
so menjawab utang tag adalah masa yg sesoai
Kena tag ni dari Anje...rasanya dh agak lama terperam


1-Apa akan anda buat bila tahu ada kawan tikam belakang?

mmg ada pon dulu arr..wt cam tak penah tau pon.
berjumpa n bersembang mcm biyase jer...biar ko terima balasan ko balek...
tp rasa dh terima kot..maybe dia sniri sedar..hikkk

2) 6 orang di hati anda?

hubby, anak2, mak, ayah, adik dan kakak ku....
haa cukop kan 6 owg...dh itu je family kesayangan aku yg ada...

3) Anda rasa anda comel?

ntah larr tp menurut kiraan omongan dan pujian owg ckp agak comel...
tp heran gak aku takda rasa mcm tu sgt pon...tp pape pon alhamdulillah
dgn kurniaan ilahi setakat ni...

4) Single or taken?

sure la dh berpunya...milik insan yg bernama hubby...

5) Blog yang anda suka?

sukakan sumer blog yg aku follow dan yang ghajen tinggalkan komen...
so sesape yg kerap komen tu fhm2 la blog anda la yg aku suka nak follow

6) Adakah bilik anda kemas setiap hari?

kemas dan sentiasa kemas...sgt tidak suka akan semak samun...

7) Lagu terakhir yang anda dengar?

Lagu Wali Band 'Cari Jodoh'....jugak jd ringtone my henpon

8) Last text message?

dgn hubby...tnya nak bekfes pe dier nak antar ke aku...

9) Hari terakhir anda menangis?

baru minggu lepas....geram dgn kawan janji tak betul ckp nak byr utang..
tp tak bayar2 pong..!

10) kaler favorite anda?

suker kaler orange, pinky2, dan ijau....

11) Orang terakhir anda ber-YM?

dh lama tak ber YM...tak ingat sape last skali..

12) Game paling anda suka?

ishh ni yg taktau...ntah suke ape..

13) Adakah anda peminat MCR?

Anje...taktau pa MCR..abaikan leh?

14) Apa perasaan anda jawab tag ni?

sukerr sgt sbb sentiasa kena tag gak kekadang walau pon aku ni msh baru
dlm dunia blog neh..!

15) tag ini best?

best...dpt refresh otak....perah ngan tak perah!

nak tag kawan baru lakk :

Siti Hajar
Ena
Razucute
Chugie

sesape pon yg nak menjawab tag ni pon boleh...
tak kesah....





8 comments:

Aleeya said...

uish siannye minggu lepas menangis kawan tak byr utang yer huhuuu...

alamak leya pun byk utang tag ngan org tak bayar2 lagik hehehe

Fieza79 said...

huu..nangeh sbb kite pon takda wet gak...

mamaaerish@eb said...

slm rindu..... ;p

Fieza79 said...

mamaaerish ~

salam rindu jugak..dh lama eb tak masok blog fieza kan??

~Siti Hajar~ said...

hehehe...sy kena tag..thaks yer fieza...hikhikhik...nti sy jwb eh..

nieyla nadia said...

hehehe...xpela kat fieza..nieyla byk lagi pakej2 menarik...=) mane la tahu nak g mane2...leh tanye nieyla...ok=)

Pn. Zana said...

nak jawab!!:)

Anonymous said...

Incredible! This blog looks just like my old one!
It's on a entirely different subject but it has pretty much the same page
layout and design. Great choice of colors!


Here is my blog post; private jet hire cost

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy