Tuesday, August 17, 2010

~ hadiaH daRi mamaLieYna ni.. ~

oolalaa...berbunga hati daku dpt parcel dari mamalieyna ni....baiknya eina nk bagi ole2 wt pengomen2 tegar dia...hehee suka ni thanks eina...! len kali bagi lagi tau...hoho

Sory eina hari ni baru dpt publish...huhu

Sepanjang minggu ni trainer Sistem Perakaunan Angkasa akan sepanjang hari berada di sisi daku so masa utk berblogging amat la terhad...huhu rasa ketinggalan sgt ni tak dpt jenjalan dgn gigih nya...sila maafkan daku dn jgn lupakan daku okeh...!



ini parcel yg ditunggu2 suda ada di tangan...

eina kasik keychain kasut cindirela...sgt la cute...gantung kat henpon pon maveles ni..hehee siap ada kad ucapan tu dn lagi ada sticker dgn buku nota kecik....thanks eina...!

zoom kan sket kad ucapan yg ada gamba ayep yg cute tu...untie fieza nak publish gamba ayep lak kat blog ni...

Ok la eina moga persahabatan kita di alam maya ni akan berpanjangan dan mungkin satu ari nanti kita dpt bersua muka kan...eheh...luv u muahhh...!



23 comments:

mek da ©™ said...

cute gamba ayep kt situ..eee

Ena said...

a'a la nampak comel sanghat ayep kat situ.. ;D

Tahniah yeh!..

MrS. F!zA said...

tahniah! wah siap ada gmbar ayep lagi tu.. heheh

HALAMANKU said...

Salam akak.. wah best tu.. dapat parcel.. dapat mengeratkan silaturahimkan.. comel dak ayep tu he he he

zue @ annaleeya said...

zue pon dah dpt gak... klu smpat ari nih baru nak publish... best kan dpt cenderahati nih... heheh!!

LYaFRINA said...

tahniah.. udah rezeki tu..

cunnya kat dr eina.. kreatif...
ada pic arif encem lagi...

mamalieyna said...

yeaa dh dpt! ekeke...over suke lak, mcm eina je dpt parcel! hehe..bkn apa, first time mmberi penghargaan kt kengkwn, rasa best bila kengkwn suke n siap publish gini..^_^...glamer ayep kt sini la..hehe..

*moga persahabatan berkekalan n one day mana tau leh jumpa..turun SIK,kedah ke..raya nanti..hehe..

maslinamansor said...

Taniah... :)

Zaidah said...

tahniah fieza dapat hadiah daripada eina....siap kad ucapan ade gambar ayep yang ensome tu...

|| NaFiRaa || said...

alahaiii.. cutenye keychain ngan kad tuh~ bulan2 pose dapat kad.. rasa cam kad raya kan~ nak kad jugakkkkk!!

az rina a.k.a jaijina said...

comei², tahniah fieza..dapat kad lagi ek, kad raye ke tu, eheheh..

jeles tau, asek org je dapat adiah..nak jugakkk, hikhii..

maszmadi said...

bestnyer dapat adiah dr eina.. so cute la kasut tu.. ayep pon cute jugak.. haha

tahniah

Fieza79 said...

mek da

mm ayep kiut sguh...tgk la anak sapa...hehee


Ena

ayep yg shumel kan ena...


Fiza

mmg cantek kad tu sb da gamba ayep..!

Intan Inn said...

tahniah kak..comel sgt hadih tue..ayep pun comel juga sebagai penghias kad tue..tahniah

Fieza79 said...

halamanku

btol tu mmg dpt eratkan silaturahim...


Zue

mmg best kan dpt free gift...pengomen tegar lg nama dia hehee


Lyafrina

mmg cantek kad tu kreatif..! nk simpan wt kenangan ni...hehee

Fieza79 said...

mamalieyna

ya la moga satu ari nnt kita dpt bersua muka...

mmg suka sgt dpt gift yg tak disangka2 ni..thanks eina..

Fieza79 said...

maslina

thanks mas...

Fieza79 said...

Zaidah

thanks zai...kad yg special tu..terharu..huhuu

Fieza79 said...

nafira

ha'ah tk dpt kad raya dpt kad free gift...kad raya dh jrg dpt dh...

Tie-Ibu wawanisolehah said...

wah best2 dapat hadiah..ske cop mohor english roses tu hehe

Fieza79 said...

Rina

gift yg tk disangka2 tu yg best sgt ni...

Fieza79 said...

maszmadi

hehe best la mas...so rajen2 la mengomen blog2 kan mana tahu da rezki hehee...pndai je fieza ni..

Fieza79 said...

Intan

thanks intan...comel kan kasut tecik tu...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy