Friday, August 6, 2010

~ irFan oN The waY... ~

Ini kesah nya Tadika Irfan ni wt anual trip ke Penang pulak kali ni so dia nak ikut trip ni... sbelom ni tak kasik pegi coz risaukan dia tanpa daku....hehee

Lagi pon masa tu dia agak nakal dn tak bape nk dgr ckp...huhuu maseh kurang cedik time tu... risau weyy kot2 ilang tak balek anak daku tu...huhuu...

Sempat snap2 sebelom Irfan nek bas....excited sgt tu dpt nek bas....!




skjap sengih skjap nk wt hal....dia mrh kan daku lewat ngantar dia...hehee padahal awal lg lorr...nk tegelak daku...snri taktau tgk jam nyalahkan owg...muahahaa...


muka tak saba tu...


hehee..tak abis wt muka lg....

siap dgn tumbler...tu pon ampir tetinggal...siap patah balek, seb bek baru separuh jln...huhuu

suwoh mkn pon dh tanak tau...hape la Irfan ni...siap kena paksa gigit karipap tu...muahahaa

bo layan mama duk snap2 ni...sniri dh tak saba...

sampai je, turun keta terus tak pndang blakang tau....sob..sob...!






11 comments:

Amni said...

suka tengok mata, kenin dan bulu mata dia.. tebal.. comel sangat.. *wink*

Fieza79 said...

Amni

hehee ya ka Amni...itu ikut abah dia nye gen...hikk

mamalieyna said...

amboi abg irfan,,,excited eh nk berjalan tanpa mama! ^_^...mkan pun takmo eh..budak2 gitu la kan, excited tuu!

ayah,ummi, farish said...

irfan nk gi jalna2....mesti sernok..mlm mesti x tido lena, sbb x sanar nk gi jalan2..teringat time kecik2 dulu

Fieza79 said...

mamalieyna

itu la eina smpai takmo mkn segala...kita kesian takot nnt dia lapar...huhuu

Fieza79 said...

maya

mmg tak lena tido...tak abis2 betanya esok ka nk pegi...esok ka nk pegi...hahaa

ann @ hatiberbunga said...

amboi..!! eksaitednya dia nk gi jejalan.. smpai mama dah x pandang ye! hihi..

|| NaFiRaa || said...

first time dapat pergi kot.. mestilah excited~ hehehe

Intan Inn said...

erm mmg kak fieza budak2 kalaupasal berjalan mmg seronok..skrg mmg tadika ada wat lawatan..last week anak intan pun sama ikut rombongan mmg ada sket risau tapi kenalah percayakan dia kan...supaya berhati2

MrS. F!zA said...

excited dah nak pi tu yg tak pndg dh mama kt belakang.. hehehe

az rina a.k.a jaijina said...

wah, syoknye irfan nak gi jenjalan ke zoo..

biasalah tu fieza, budak2 kalau nak pegi jalan excited..makan minum mmg tak igat dah..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy