Wednesday, August 18, 2010

~ reZeki ramadHan Ni...daku menanG GA...~

holalaa....nampaknya rezki ramadhan ni...
daku menang GA/Contest lagi...suka ni lalalaa...
dlm byk2 GA terlekat jgk sebagai pemenang...syukur alhamdulillah semakin bersemangat nak join2 GA/Contest ni...

sonok jugak kan dpt free gift ni kan...
ini antara GA/Contest yg daku menangi yg baru je di umumkan keputusan nya...




Contest 'Tudung Kesayanganku' anjuran blog Aleeya

ini gamba yg dipetaruhkan utk contest tu....alhamdulillah...1st winner...!



***********************************



Contest GA 'Saya Sayang Adik'....anjuran blog MamailahFazilah


gamba yg dipetaruhkan ari tu....1st winner...




*********************



Lucky Draw Cerita Ceriti Ibu Ayra anjuran blog Ibu Ayra

Rezeki mmg tak disangka2...ketiga2 tu maseh dlm proses pengiriman hadiah...sgt tak saba ni...hohoo..
takda la relaks je ni..hehee poyo...
pa2 pon thanks wt penganjur2 yg telah ter pilih daku sebagai pemenang GA/Contest dorang...!
nota : kekeringan idea nk makan dan nak masak ape berbuka nanti...?

16 comments:

Mimie Fazira said...

wah .... best ni ...
tahniah fiza ...

~Miss Sukasih~ said...

amboi3...bkn men lg kak fieza...rezeki bertambah2 yer...Alhamdulillah...nieyla x pernah menang lagi...nak tunggu kak fieza plak wat GA..

mamalieyna said...

tu la tengok result tu..fieza aje mengena, 1st winner lak tu..rezeki bulan ramadhan..best tul! tahniah k! so, jom kita meriah2kan lg arena contest n GA! hehe..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah.. tahniah..
yup, rezeki bulan ramadhan.. =)

Ena said...

wahhhhhhhhh.. dasyatnya.. Tahniah fieza..
memg rezeki betul tu :D

Zaidah said...

tahniah fieza...sekali dapat rezeki bergolek2..

chugie said...

wah..syoknye, banyak dah menang hadiah tu.. tahniah!

Ain said...

sonotnyaaaaaa, kami semua tumpang gembira....

murah betul rezeki fieza bulan ramadhan ni....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

rezeki rezeki..jgn ditolak..ye dak? :-)

firahadifa said...

waaa... tahniahhh

mysara said...

alhamdulillah...
congratz kak fieza...;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah..Rezeki tu.. ;)

zue @ annaleeya said...

murah rzki fieza di bln pose nih yer... share bulih??? heheh!!

tahniah fieza..

Intan Inn said...

wahhh tahniah yer kak fieza..sekali tiga hadiah akan dimenangi....reaeki tue..pas nie akak pulak lah buat ga..hehhehhee

~aSHa~ said...

wah byk ong la dia ni..ehehe tahniah

Aida said...

fieza, tahniah .. juara antara juara ni .. hehehe .. saya je tak termampu nak buat GA² tu semer .. banyak keje ..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy